Hvordan å blande fargeforskyvning Pearl Emalje Paint

Fargeforskyvning perle emaljemaling består av tre lag, eller tre-trinns maling. Basen farge maling er en farge; fargeforskyvning perlen er i det andre lag og en klarlakk malingen er det siste lag med lakk. Når disse er sprayet skikkelig på bilens overflate, er utseendet en farge skiftende maling med en perleeffekt. Fargeforskyvning perle emalje maling kan blandes og klar til å male på under tretti minutter.

Bruksanvisning

1 Plasser et målebeger flatt på et bord eller overflate. Hell den grunnfarge maling i en blandekopp. Legg redusering, som er tynner gjort for automotive maling, på en 2 til 1 ratio av maling til redusering. Bland malingen godt med en tre røre pinne.

2 Hell klarlakk maling i en ren målebeger. Hell det beløpet som trengs for området du skal male. Legg redusering til den klare malingen ved et 2: 1 forhold av maling til redusering. Tilsett perle pulver til blandingen. Mengden av perler som brukes, avhenger av de ønskede resultater. Rør blandingen godt med en rørepinne.

3 Legg klarlakk maling og herder til et målebeger, holde forholdet 4-1 av klarlakk maling herder. Legge herder til klarlakk hjelper det tørke raskere.

Hint

  • Plasser hver maling blandingen i en ren maling kan og legge lokk på det før det er nødvendig i en maling pistol. Husk å blande malingen igjen før du legger det til en maling pistol.