Hvordan å balansere en Shovelhead

Hvordan å balansere en Shovelhead


Shovelhead motorsykkel motorer må være balansert hvis du vil ha en jevn ride. Når det ikke er balansert, vil Shovelhead føre til at deler faller av sykkelen, olje å lekke og gass kjørelengde for å redusere. I tillegg fører en off-balansert motor sykkelen til å vibrere, noe som kan være slitsomt for rytteren. Motorsykkel maskin butikker tilbyr Shovelhead balansering tjenester, men det er ofte ganske dyrt. Du kan lære å gjøre det selv hjemme hvis du kjøper en balanse kit og er tålmodig som du lærer.

Bruksanvisning

1 Inspiser motor for deler som ser korroderte eller skadde. Bytt ut noen deler som ser problematisk fordi det er bortkastet tid å balansere deler som du kommer til å erstatte snart. Deler å være spesielt oppmerksom for å inkludere svinghjul aksiallagerskiver og håndledd pin foringer.

2 Vei alle stempel og roterende deler og registrere sine vekter på et stykke papir. Spill vektene for det fremre stempel, foran stempelet wristpin, foran stempelet wristpin klipp eller knapper, foran stempelringene, alle de samme delene til bakre stempel, veivtappen med henblikk, veivtappen med henblikk nøtter, veivtappen med henblikk nøkkel, peiling bur, lagre, den liten enden av den fremre stang, den store enden av den fremre stangen og for- stangen. Grunnen til at du veie hvert element individuelt og deretter den totale vekten av hver veivstangen er å sammenligne vekter for å sørge for at du har veid dem riktig.

3 Beregn vekten av bobweight og ta det opp på arket. Monter bobweight som fulgte med balansering kit. Det består av hovedlegemet, holderhetten og mellomlegg hetten.

4 Sett svinghjulet sammen for balansering. Kontroller kilespor og olje hull i svinghjulet taper for grader og fjerne ujevnheter hvis du finner noen. Rengjør svinghjul med løsemiddel. Feste i svinghjulet med balansen akselmutteren. Bolt bobweight montering i veivtappen med henblikk hullet.

5 Plasser balanse stå på en helt flat og jevn overflate og bolt det til arbeidsbenken. Shim under 4 hjørner om nødvendig for å få det helt i vater.

6 Plasser svinghjulet forsamlingen til å være balansert på balansen stand. Plasser montering i sentrum av standen kantene med bobweight på toppen. Den bobweight må være i stand til å rotere helt uten hindring.

7 Forbered drill for å bore hull inn i svinghjulet. Det er ingen fast antall hull å bore eller hvor dypt å bore dem. Gjør dine beste gjetninger og teste svinghjulet for å se om det er balansert. Det er best å forsøke å bore det samme antall hull på hver side. Trykk hullene og varme dem med en propan lommelykt. Fyll hullene med syre kjernen loddetinn, og deretter bruke en meisel eller punch å stake tråder å sørge for at lodde kommer ikke ut.

Hint

  • Metal løsemidler kan være skadelig for hud, øyne og lunger. Bruk verneklær ved bruk av løsemidler, og bruke dem i et godt ventilert område.