Hvor viktig er det å kalibrere en plasma-TV?

Hvor viktig er det å kalibrere en plasma-TV?


Plasma-TV med en rekke verktøy for å finjustere bildet utgang. Mens de fleste TV med automatiske kalibreringsinnstillingene, er det lite sannsynlig at de vil være i stand til å gi en høyere bildekvalitet enn TV ville være i stand til hvis du kalibrert det selv. Kalibrering kan tilby den høyeste bildekvaliteten, men kan ta en overraskende mengde tid.

Fordeler

Den største fordelen med å kalibrere TVen er forbedret bildekvalitet. Du kan forbedre mengden detaljer gjenskapt, kontrasten og troskap av fargene som vises. For å dra nytte av den potensielt høy videokvalitet på TV, må du justere utgangsinnstillingene.

andre fordeler

Avhengig av endringene du gjør mens kalibrere TVen, kan du redusere TV samlede strømforbruk. Hvis du finner ut at å redusere innstillingene for lysstyrke er midt i hjemmet ditt, kan du også forbedre din TV arbeidslivet.

ambient Lighting

Hovedårsaken TV kan ikke sendes med de kalibrerte innstillingene er ambient belysning i enkelte boliger kan variere enormt. Du bør også huske på lyset i rommet der du holder TV-endringer i løpet av dagen. Når du kalibrerer TV, må du gjøre det i en tid da lyset i rommet er minst lik den måten du vil at det skal være mest av tiden du ser på TV.

metoder

Det finnes noen metoder du kan bruke til å kalibrere plasma-TV. Den første er å gjøre det bare ved hjelp av verktøy innebygd i TV-en. For å kalibrere manuelt, ta kontakt med TV-ens brukerhåndboken. Du kan også kjøpe en spesiallaget DVD som inneholder diagrammer og andre verktøy som vil hjelpe justere TV riktig for lysforholdene i ditt hjem. Du kan også leie en tekniker for å kalibrere TV for deg. Selv om dette kan gi de beste resultatene, kan det også bli dyrt.