Hvor mye Minne er nødvendig for en Flip videokamera?

En Flip videokamera er en kompakt, håndholdt videokamera laget for enkelt å ta opp og dele videoer. The Flip kameraet kobles til en datamaskin ved hjelp av en innebygd USB-arm, og poster i forskjellige oppløsninger basert en av de fire tilgjengelige versjoner, Flip Mino, Flip Mino HD, Flip Ultra, Flip Ultra HD.

kapasitet for opptak

De ulike versjonene av Flip har ulike opptakstider. The Flip Mino og Flip Mino HD rekord for 60 minutter, mens Flip Ultra og Flip Ultra HD rekord i 120 minutter. Når det gjelder minne, tilsvarer dette 4 GB minne for 1 time med High Definition (HD) video og 2 GB minne for en time av Standard Definition (SD) video. Denne mengden minne ville direkte oversette til hvor mye minne en datamaskin trenger å lagre video fra en Flip videokamera. Dermed vil den rette mengden minne være imidlertid mye opptakene ville bli frelst lang sikt. Jo mer video lagret, vil mer minne være nødvendig å lagre det.

Systemkrav

De SD Flip kameraer krever minst 2,0 GHz Pentium 4-prosessor, mens HD-versjoner vil kreve en 3,0 GHz Pentium 4-prosessor eller bedre. Alle kameraer krever minst 512 MB RAM hvis kameraet brukes med Windows XP eller 1 GB RAM hvis du bruker Windows Vista. Disse maskinvarekravene er for programvaren som følger med Flip kamera, som brukes til å enkelt overføre, redigere og dele videoopptakene.

begrensninger

The Flip kameraer har faste fokusobjektiver og begrenset zoom. I tillegg trenger kameraene ikke gi mye kontroll over bildeinnstillinger, som mange av disse innstillingene er automatisert. Alle disse faktorer bidrar til manglende evne til å justere bildet til de ønskede spesifikasjoner. The Flip kameraet ble designet for å være i stand til å ta opp video raskt, men ikke står for en mer kontrollert opptaksopplevelse.

Bruk

Bruke Flip kameraet er bare et spørsmål om å peke objektivet på ønsket motiv, og deretter trykke på opptaksknappen. Når ønsket opptakene er tatt opp, koble kameraet til en datamaskin USB-port ved hjelp av Flip kameraets USB-arm. Opptakene kan deretter importeres, redigeres og deles med Flip programvare.

betraktninger

I motsetning til mange digitalkameraer, gjør Flip kameraet ikke bruke utvidbart minne, noe som betyr at den har en fast mengde minne. Dette er ikke et stort problem, men hvis nødvendig opptakstiden er lengre enn den maksimale kapasiteten til Flip, vil opptakene må overføres før mer kan bli registrert. I motsetning til i et kamera som bruker minnekort eller kassetter ett enkelt kunne bytte ut en tape eller kort for en annen. Men for å sammenligne og velge mellom Flip og andre videokameraer vil kreve å bestemme hva akseptabel avveining mellom ønskede funksjoner og verdi.