Hvor mye er en trailer hjem Worth?

Tilhengeren boliger - eller bobiler - er prefabrikkerte hus som er bygget i fabrikker i stedet for på stedet. De har ingen fundament og er i stand til å bli flyttet fra et sted til et annet.

Betydning

Bobiler kan være nyttige og billigere alternativer til tradisjonelle hjem på grunn av det faktum land er ikke inkludert i prisen.

typer

Bobiler vanligvis kommer i en av tre størrelser: single-wide, som er 18 fot eller mindre bredt; dobbel bredde, som er 20 fot eller mer bredt; og mindre vanlig trippel-wide. Alle bobiler er vanligvis 90 fot eller mindre i lengde.

Opprinnelig verdi

Avhengig av størrelse og fasiliteter, kan nye bobiler varierer fra $ 37 000 for en standard single-wide til $ 75 000 eller mer for en dobbel bredde som i august 2009. Mobile hjem utbygginger eller parker vil vanligvis belaste fra $ 100 til $ 800 eller mer per måned i leie.

avskrivninger

Brukte bobiler synke i verdi med en hastighet på ca $ 5000 for hvert femte år, avhengig av tilstand og fasiliteter. Forsikring og finansiering for bobiler er strukturert mer som en bil i stedet for en fast stedet hjem. Bobiler sjelden eller aldri setter pris på i verdi på den måten en fast-site hjemme gjør.

fordeler

Bobiler kan ofte gi den komfort og luksus av en fast-site hjemme på en liten brøkdel av prisen, noe som gir en langsiktig verdi hvis eieren er i stand til å betale av kostnadene av hjemmet.