Hvor kjøpe VHS Video Cases

Som Blu-Ray og DVD-plater vokse i popularitet, finne ekstra saker for dine gamle VHS-videokassetter blir mer og mer vanskelig. Noen butikker her eller der kan tilby saker for salg, men det beste alternativet er å bestille dem på nettet. Noen tilfeller er laget av tykk plast og helt omslutter tape. Andre er bare papp ermene.

Internett

Dette er det eneste garantert plass å finne nye og brukte VHS video tilfeller. Begynn med å sjekke nettbutikker som Tapeonline.com og Sleevetown.com. Du kan også finne tilfeller på auksjonssider som eBay. I gjennomsnitt kan du bestille 10 papp ermer for ca $ 3; plast tilfeller vanligvis kjører $ 1 eller $ 2 hver.

Thrift Stores

Sparsommelighet butikker har ofte hauger av gamle VHS-kassetter og videospiller brukerutstyr i den elektroniske enheter nook. Hvis du finner videobånd tilfeller vil de aldri koste mer enn en dollar hver. Men de er alltid brukt, noe som betyr at du ikke vet hvor de har vært.

Dollar Stores

Det kan være et sjeldent funn, men dollar butikker noen ganger bære videobånd tilfeller. Hvis du kommer over noen, vil de være ny. Også, de er trolig like billig på en dollar butikken enn de ville være på internett, og du slipper å betale for frakt og håndtering.

elektronikk Stores

Selv om store forhandlere som Best Buy og Radio Shack brukes til å holde tomme VHS video tilfeller på lager, vil du ikke finne dem der lenger. I stedet, sjekk med uavhengige elektronikkbutikker. Det er en liten sjanse for at du vil kunne finne tilfeller, men du må være ganske heldig.

Brukte Musikk / Film Stores

Dette alternativet er en siste utvei. Den eneste grunnen til at en brukt musikk eller film butikk ville ha en VHS video tilfelle er fordi det kjøpte den fra noen som selger sine gamle videoer sammen med sakene.