Hvor kan man leie en GPS mottaker

Hvor kan man leie en GPS mottaker


GPS navigasjon, ellers kjent som en global positioning system, kan være et fantastisk verktøy i dine reiser. Ved hjelp av en GPS navigasjonsenheten, kan folk finne veibeskrivelse til og fra poeng og alle hot-spots i mellom.
Enten du ønsker å prøve ut et system før du foretar et kjøp, eller hvis du bare planlegger en tur og ønsker noen hjelp å nå bestemmelsesstedet, leie en GPS navigasjonsenhet kan være akkurat det du trenger. Husk at de fleste storefronts som Rent-A-Center og Arons ikke bære GPS-enheter så for å teste ut en enhet og se hva du får inn, må du leie en GPS enten enheten fra en nettside eller med en leiebil.

GPS Planet

Hvor kan man leie en GPS mottaker


GPS Planet har top-of-the-line enheter. Sine avdelinger dekker et stort område for reise, inkludert: Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Midtøsten, Asia og Australia og resten av Oseania. I hovedsak kunder fylle ut noen grunnleggende informasjon om GPS Planet nettside og deretter systemet vil bli sendt ut før turen starter. Pakken vil inneholde en forhåndsbetalt etikett for returen, som betyr at den kan returneres fra ethvert sted. GPS Planet tilbyr også en rabatt på navigasjonsenheter bør du bestemmer deg for å holde modellen.
Uansett hvor du reiser, enhetene selv koste ca $ 10 per dag. I tillegg alle utleie krever et depositum for den totale pengebeløp av enheten, så vær forberedt på en $ 400- $ 500 lade mens enheten er utleid. Siden enhetene kan koste ca $ 500 for å kjøpe, er leieprisen betydelig lavere enn regelrett å gjøre et kjøp.

GPS4Rent.com

Hvor kan man leie en GPS mottaker


I likhet med GPS Planet, kunder i GPS4Rent.com bestille merke og modell direkte fra sitt nettsted, og det er sendt direkte til dem. En returetiketten er inkludert, og kunder bare pakke ned enheten og sende den tilbake til leverandøren.
GPS4Rent tilbyr et variert utvalg av navigasjonssystemer, og sine priser varierer fra $ 5.95 for en grunnleggende modell opp til $ 19,95 for top-of-the-line system. De tilbyr også spesialiserte enheter som Garmin G5 Golf for å forbedre din golf spillet, eller Nuvi 350 Theme Park som er forhåndsprogrammert med fornøyelsesparker over hele Nord-Amerika.

YourGPSRentalCompany.com

Hvor kan man leie en GPS mottaker


Basert ut av Orlando Florida, tilbyr dette selskapet Garmin Nuvi 205W til priser som starter på $ 9,95 per dag. Det er en glidende skala slik at enheten kan være så lavt som $ 5,99 per dag, avhengig av hvor lenge du reservere den. Og hvis du bestemmer deg for du trenger for å holde enheten en ekstra dag eller to, GPS Rental Company bare forlenger kontrakten ved gitt hastighet (i motsetning GPSPlanet, som belaster $ 24,95 per dag i slutten av avgifter).

Det er viktig å merke seg at en ny Garmin Nuvi 205W kan kjøpes for mindre enn $ 200, så hvis du har planer om å leie enheten for ca to uker eller mer, kan du kanskje finne det for samme pris.

Budsjett Truck Rentals & the Where2

Garmin Where2, basert på sin Street Pilot serien, dekker alle de grunnleggende behovene til en GPS-navigasjonsenhet. Ligner på Neverlost, fokuserer Where2 på punkt-for-punkt-navigasjon, språkalternativer og ofte trengs steder for en pit stop (som restauranter og bensinstasjoner). Som med alle bilutleiefirmaer, er GPS-enheter bare tilbys som en ekstra funksjon for å leie en bil.

Hertz Auto Rentals & the Neverlost

Hvor kan man leie en GPS mottaker


Magellan, en velkjent GPS produsent, jobbet med leiebil selskapet Hertz å lage en holdbar, omfattende GPS-enhet for sine leiebiler. Tittelen på Neverlost, tilbyr det punkt-for-punkt-navigasjon til din destinasjon. Videre er det programmert til å tale på 10 språk, og inkluderer populære omkjørings steder som bensinstasjoner, restauranter og lokale attraksjoner.
Hertz Neverlost er tilgjengelig for leie på steder over hele landet. Imidlertid kan navigasjonssystemet ikke leies av seg selv. De er inkludert gratis-of-charge på mange luksus linje Hertz leiebiler, eller de kan leies for en symbolsk sum. Sjekk med din lokale Hertz grenen for priser.