Hvor er svinghjulet ligger på en 1999 Chevy Suburban?

Hvor er svinghjulet ligger på en 1999 Chevy Suburban?


Svinghjul er en integrert del av både motor og transmisjon drift. Ligger på baksiden av 1999 Chevrolet Suburban motoren, umiddelbart før overføring, svinghjulet, også kjent som en flex plate på automatiske girkasser, er en stor utstyr som utfører flere funksjoner.

svinghjul

Svinghjulet er inne i klokkehuset og montert på baksiden av motoren på 1999 Chevy Suburbans utstyrt med manuelle girkasser. Svinghjul la clutchen til å gripe overflaten for å skifte gir og gi momentum for å holde motoren i gang. En annen primære funksjon av svinghjulet er å samvirke med startmotoren, slik at den starter å svinge tannhjulene i den ytterste kanten av svinghjulet, slik at motoren skal starte.

Flex Plates

Flex plater i hovedsak utfører samme funksjon som svinghjulet, men er montert på momentomformer på 1999 Chevy Suburbans utstyrt med automatiske girkasser. Momentomformeren og bøye platen er plassert på forsiden av overføringen inne i bellhousing, hvor overføringen mates med motoren.

forskjeller

Svinghjul utgangspunktet utføre sine funksjoner alene, mens fleksible plater arbeide mer i tandem med andre komponenter, så som momentomformeren. Flex platene er ikke så tung som svinghjul, men begge jobber med starteren å starte motoren og bistå i motorens balansering. En svinghjul eller flex plate som ikke er riktig balansert på motoren, vil føre til overdreven indre motorskade og gjøre 1999 Chevy Suburban kjøre grov.