Hvor å Test en iPod Battery

IPod er en musikkelsker drøm. Det virker utrolig at så mye musikk kan passe på en så liten enhet. Musikk fans bruker hundrevis av dollar for disse små mirakel enheter, men ingenting vil forstyrre iPod eier mer enn et batteri som ikke lenger har en kostnad. Prøv teknikken nedenfor for å teste utholdenhet av iPod-batteriet.

Bruksanvisning

1 Tilbakestill iPod ved å skyve "Hold" slå på, og deretter tilbake til "Off".

2 Trykk samtidig på "Play / Pause" -knappen og "Meny" knapper for opp til 10 sekunder. Slipp når Apple / iPod-logoen vises på skjermen. Gjenta om nødvendig.

3 Slå på iPod. Kontroller at det er minst én sang av gjennomsnittlig lengde på enheten.

4 Oppdatere enheten til den nyeste iPod-programvaren.

5 Helt lade iPod, enten med en strømadapter eller via en USB-kabel koblet til datamaskinen. Koble ladekabel.

6 Slå iPod på. Gå til hovedmenyen. Velg "Innstillinger-Repeat". Fortsett gjennom "gjenta" alternativer til "All" er markert. Klikk "Alle" for å velge det.

7 Velg "Innstillinger-EQ." Klikk på "Av" for å velge det.

8 Fest ørepropper eller hodetelefoner. Velg en sang / album å spille. Sangen vil spille gjentatte ganger til batteriet er utladet.

9 Spill tiden at iPod begynner å spille, og på tide at den slutter å spille. Sjekk jevnlig for å sikre enheten er fortsatt aktiv. Prøv å være så nøyaktig som mulig når man skal avgjøre når batteriet blir utladet.

10 Sammenligne batteri levetid til iPod håndbok. Hvis din forventede levetid er betydelig kortere enn forventet, kan batteriet må skiftes ut.