Hvor å Test en brukt iPod

Markedet for personlige musikkspillere er i stadig endring. Selv Apple ser ut til å gi ut en nyere versjon av sin populære spiller hver sjette måned eller så. Denne utrolige omløpshastighet kan lage en ny spiller foreldet i løpet av et øyeblikk. Det er imidlertid en oppside til endringen. Markedet for brukte iPoder er økende. Før du kjøper en brukt spiller, holde disse tipsene i bakhodet.

Bruksanvisning

1 Ta iPod ut av emballasjen, og trykk på Play-knappen. Dette bør slå på iPod på, med mindre batteriene er døde. Hvis det ikke starter opp, kan du prøve å lade det ved å plugge den inn i datamaskinen eller en strømforsyningsenhet.

2 Koble iPod til datamaskinen. Last ned iTunes hvis du ikke allerede har gjort, og følg de gitte instruksjonene for å formatere iPod.

3 Last musikksamlingen din i iTunes-biblioteket. Deretter overfører noen test sanger på iPod. Plukk sanger med en rekke forskjellige typer lyder: høye, lave, vokale og instrumentale.

4 Mate ut iPod ved hjelp av iTunes eller "Trygg fjerning av maskinvare" funksjonen i Windows.

5 Koble til hodetelefoner eller øretelefoner til iPod.

6 Bruk klikkehjulet for å justere volumet til ikke mer enn 50 prosent av kapasiteten. Deretter navigere gjennom iPod-mapper for å finne en test sang. Når du har funnet en, spille det.

7 Lytt til sporet nøye og sørge for at det er ingen forvrengning, sprakende eller annen støy. Det er sjelden at disse slags uregelmessigheter vises på en iPod, men det er viktig å se etter dem, spesielt hvis du kjøpte iPod fra andre enn Apple.

Hint

  • Fabrikk pusset iPods kombinere verdien av en brukt iPod med pålitelighet og støtte fra en som er nytt.