Hvor å Sjekk og Påfyll batteriet Elektrolytten i en VW Jetta

Volkswagen Jetta har fått sitt navn fra jetstrømmer, og det lever opp til dette navnet som et eksklusivt bil som er lett å kjøre. For å sikre at batteriet fungerer som det skal i Jetta, må du kontrollere elektrolyttnivået i batteriet minst én gang i måneden. Hvis du har en ikke-forseglet batteri, kan du fylle nivåer hvis de får lav.

Bruksanvisning

1 Snu bilen motoren og åpne panseret.

2 Finn ut om du har en forseglet eller ikke-forseglet batteri. En ikke-forseglet batteri har avtagbare hetter.

3 Åpne caps på en ikke-forseglet batteri og se på væskenivåer. Det er en linje markert utenfor batteriet saken, som viser hvor elektrolytten væsken skal være. Sjekk hver celle individuelt. Legg destillert vann hvis nivået er lavt.

4 Bruk hydrometer utenfor batteriet for å kontrollere elektrolyttvæskenivåer hvis du har en forseglet batteri. En grønn øye viser at batteriet er ladet og har elektrolyttvæske. En mørk øye viser at batteriet har nok væske, men kostnaden er ikke signifikant. Et gult øye viser at batteriet ikke har nok strøm eller væske.

Hint

  • Selv om du bør alltid sjekke VW Jetta batteri elektrolytt væske minst en gang i måneden, bør du vurdere å sjekke nivåene oftere i de varme sommermånedene.
  • Hvis du legger til vann under frysepunktet, først kjøre bilen flere miles slik at destillert vann kan blandes med elektrolytten. Dette hindrer at batteriet fryser.
  • Du kan ikke legge til væsker til en forseglet batteri.
  • Bruk forholdsregler når du arbeider rundt bilens batteri. Batteriet inneholder svovelsyre som kan være farlig for huden din. Vask umiddelbart med kaldt vann hvis du får noen svovelsyre på huden din.
  • Ikke legg til vanlig drikkevann da dette vil ødelegge bilens batteri.