Hvor å Sjekk og Påfyll batteriet Elektrolytten i en Toyota Corolla

Toyota Corolla er en kompakt bil kåret til beste selger navneskilt i historien til Automotives. Det er en stor drivstoff-effektive, pålitelige og pålitelig bil som vil gå utover 100000 miles hvis du tar vare på den på riktig måte. Lær hvordan du gjør enkelt vedlikehold til din Toyota Corolla, inkludert kontroll og påfylling batterielektrolytt væske én gang i måneden.

Bruksanvisning

1 Parkere Toyota Corolla, slå av motoren og åpne panseret. Sørg for at bilen er parkert på et trygt sted på flat mark.

2 Finn ut om din Toyota Corolla har en forseglet, vedlikeholdsfritt batteri eller en tradisjonell cellers batteri. Hvis du har et tradisjonelt batteri, fjern de seks cellepropper. Se på væskenivået i hver enkelt. Det er en indikatorlinje på utsiden av hver celle. Hvis væskenivået er lavt fylles med destillert vann. Ikke fyll opp med vanlig vann som det er kjemikalier som kan ødelegge batteriet. Vær nøye med å ikke overfylle med destillert vann.

3 Sjekk væskenivået på et vedlikeholdsfritt batteri med batteri innebygde hydrometer. Den hydrometer har en klar plast ball med en av tre farger. En grønn øye indikerer fullt oppladet og tilstrekkelig væske batteri. Et gult øye viser at batteriet er lavt på elektrolyttvæske og batteriet må kastes og erstattes. En mørk øye viser at batteriet blir gratis, men trenger mer væske.

4 Bytt celle caps på den tradisjonelle batteriet. Pass på at lokkene er på stramt.

Hint

  • Bruk vernehansker og briller mens du arbeider rundt batteriet.
  • Hvis du trenger å fylle opp batteriet ofte, bør du ha en mekaniker titt på den.
  • Ikke fylle batteriet med vanlig vann fordi kjemikalier i det kan ødelegge batteriet.
  • Vær forsiktig når du sjekker og påfylling din batteriets elektrolytt væskenivåer. Bilbatterier inneholder svovelsyre som kan brenne øyne og hud. Hvis du får svovelsyre på huden, må du vaske den av umiddelbart med kaldt vann og søke legehjelp.