Hvor å Sjekk ESN av en mobiltelefon

En ESN identifiserer den enkelte CDMA håndsett til mobiloperatørens system. ESN er en forkortelse for elektronisk serie mumber, og kommer i to formater. ESN desember er en 11-sifret nummer som er alle tall. ESN HEX er en åttesifret heksadesimalt tall som kan inneholde bokstavene A til F.

Bruksanvisning

1 Se på telefonens boks. ESN er trykket på et klistremerke på siden eller bunnen av emballasjen.

2 Åpne telefonens batterirommet og ta ut batteriet. ESN er trykket på et klistremerke på baksiden av telefonen. Det er vanligvis plassert under en strekkode. Telefoner som ikke har flyttbare batterier har nummeret på et klistremerke på baksiden i stedet.

3 Sjekk telefonens meny. Smartphones har vanligvis ESN oppført i telefonmenyen under Innstillinger. Se etter "Phone status" eller "Om telefonen". Noen vanlige telefoner har ESN i menyene også. Se i telefonens brukerveiledning for spesifikke instruksjoner.

4 Ta kontakt med mobilnettet transportør. Transportøren vil ha en registrering av ESN på kontoen din. Du kan få informasjon gjennom kundebehandling eller teknisk støtte.

Hint

  • Noen telefoner har ikke en ESN. Nyere CDMA-telefoner bruker et annet nummer kalles et Mobile Equip Identifie. MEID tallene begynner med bokstaven A til F og inneholder 14-tall.
  • ESN og MEID aldri inneholde bokstaven O, bare tallet 0.