Hvor å Sjekk eieren av VIN Number

Hvor å Sjekk eieren av VIN Number


Et kjøretøy identifikasjonsnummer, eller VIN, er en 17-sifret serienummer som består av tall og bokstaver. Siden 1981, store arrangementer, som for eksempel forsikringskrav og overføring av eierskap er søkbare ved hjelp av VIN som et sporingsnummer. Mens kjøretøy historie rapporter avsløre før store skader, er eieren identitet beskyttet under fører Protection Act. Personlig informasjon blir bare sluppet hvis bruk anses tillatt. Tillatt bruk omfatter verifisering av eierskap av et forsikringsselskap eller långiver, saker av offentlig sikkerhet eller å varsle eieren av en gjenvunnet kjøretøy.

Bruksanvisning

1 Hvor å Sjekk eieren av VIN Number

Finn bilens VIN nummer.

Finn VIN nummer nummer på dashbordet i nærheten av frontruten, og nøye kopiere den ned.

2 Hvor å Sjekk eieren av VIN Number

Eierinformasjon kan ikke oppnås for oppfordring.

Bestem forskriftsmessig bruk. Informasjon kan ikke oppnås å anmode eieren, levere et kjøpstilbud, eller for å tilfredsstille nysgjerrigheten. Hvis et kjøretøy blir avlyst på eiendommen din, kontakt politiet i stedet for bestilling tittel poster. Amerikansk politi har lov til å få eierinformasjon.

3 Hvor å Sjekk eieren av VIN Number

Søk om informasjon ved Institutt for Motor Vehicles.

Besøk Department of Motor Vehicles eller sammenlignbyrået og be om en tittel rekord hvis bruk anses tillatt. Fyll ut aktuelle skjemaer og betale den nominelle avgiften, om nødvendig. I noen tilfeller kan poster bestilles online eller via telefon. Sjekk tilstanden hjemmeside for mer informasjon.