Hvor å låse opp tastaturet på en LG mobiltelefon

Hvor å låse opp tastaturet på en LG mobiltelefon


Ved hjelp av en tastelåsen er en måte å vokte telefonen mot utilsiktet oppringing. De fleste av oss har hatt det skje en eller flere ganger; vi setter vår mobiltelefon i lomma og trekk den ut senere bare for å oppdage at vi har ringt siste slåtte nummer om og om igjen. Låse tastaturet vil deaktivere repetisjon, utilsiktet telefonsvarer eller andre uhell oppstår. Det er viktig å huske på når du låser tastaturet, for å ta note av åpnings instruksjoner.

Bruksanvisning

Verizon LG Glance

1 Trykk på funksjonstasten på venstre side av telefonen en gang.

2 Trykk på funksjonstasten på venstre side av telefonen din og den runde retningstast samtidig. Dette er en annen måte å låse opp tastaturet.

3 Tilpass auto lock funksjoner ved å klikke på menyknappen etterfulgt av nr 9, som vil ta deg til Innstillinger og Verktøy-menyen. Deretter trykker du på No. 4 nøkkel, som vil ta deg til Tastelåsinnstillinger.

Verizon LG Env3

4 Fjern tastaturet låsen ved å trykke på "OK" -knappen for å låse opp telefonen.

5 Trykk "OK" en gang til for å vise "Meny" alternativer.

6 Finn "Unlock Options" for å angi telefon låser for å holde deg på eller av.

Sprint LG Rumor

7 Trykk på en tast for å lyse skjermen.

8 Trykk på åpningstasten som ligger på høyre side av telefonen.

9 Tast inn sikkerhetskoden som du valgte for telefonen din. Hvis du ikke har personliggjøre din sikkerhetskode, vil dette være den firesifrede generiske koden som er gitt i telefonens brukerveiledning.

Hint

  • For å låse åpen front telefoner, kan du bruke en standard tastelås lås. Flip-telefoner, med åpen front telefoner og berøringsskjerm telefoner generelt kan låses ved hjelp av en nøkkel ligger på omkretsen av telefonen eller ved å bruke en telefon låsekode. Instruksjoner om hvordan du bruker telefonen låsekoden er plassert inne i brukerhåndboken. Disse kodene krever en 4-6 sifret nummer for å låse opp telefonen for bruk. Du kan fortsatt ringe legevakt med et standard tastelåsen låse på, men ikke med en telefonlåsen.