Hvor å låse opp Sprint Samsung Rant Phone

Hvor å låse opp Sprint Samsung Rant Phone


Sprint Samsung Rant kan låses opp i et par skritt. Det som er viktig å ha for å låse opp telefonen er låsekoden. Du kan få tak i denne koden to forskjellige måter. Du kan ringe Sprint og ha dem gi deg låsekoden gratis. Hvis de ikke er villige til å gi deg koden, kan du få det fra en online unlock service. Denne tjenesten koster vanligvis mellom $ 10 og $ 30 og tjenesten vil sende deg koden med 48 timer.

Bruksanvisning

1 Ta batteriet ut av Samsung Rant og ser i rommet for et klistremerke med IMEI-nummeret. Skriv ned nummeret for referanse.

2 Ring Sprint og be om låsekoden for telefonen. Gi dem IMEI-nummeret, slik at de kan se opp låsekoden for deg. Skriv låsekoden ned. Hvis de ikke er i stand til å gi deg låse opp koden, gå til trinn 3.

3 Få på Internett og skriv inn webadressen til den elektroniske unlock service av ditt valg (se Ressurser). Skriv inn merke, modell, IMEI-nummer og landet for telefonen. De vil sende en e-post med låsekoden på den i ca 48 timer, noen ganger raskere.

4 Logg inn på e-postkontoen, og åpne e-posten med låsekoden i den. Skriv inn koden ned for referanse. Du kan også skrive ut e-post hvis du vil.

5 Ta Sprint SIM-kortet ut av telefonen, og erstatte den med din nye operatør SIM-kort. Slå på telefonen. Type # 0111 * UNLOCKCODE # og trykk "Enter". Telefonen vil vise "Network ulåst." Telefonen vil automatisk starte på nytt.