Hvor å låse opp Sprint Samsung Instinct

Smarte telefoner har blitt populært blant mobilbrukere for sine multitasking evner, og det er ikke uvanlig for disse brukerne å bli knyttet til en bestemt enhet. Hvis de gjør beslutningen om å endre operatører, mange mennesker liker å ta telefonen med dem gjennom en prosess som kalles blinker. Her er hvordan å blinke, eller låse opp, Sprint Samsung Instinct.

Bruksanvisning

Skaff SPC Kode

1 Åpne Enhetsbehandling på datamaskinen. Se under "Enheter og skrivere" overskriften i Windows 7, eller naviger til "Start", "Control Panel", "System vedlikehold" og "Device Manager" i Vista. I Windows XP, gå til "Start", "Control Panel", "System", "System Properties" og velg "Maskinvare" -kategorien for å finne den knappen Enhetsbehandling. Klikk på "Porter" etter at Enhetsbehandling åpnes, finn deretter porten gjennom hvilket Samsung-enheten er koblet til. Skriv dette ned til senere.

2 Last ned demoversjon av CDMA Workshop fra nettstedet oppført under Resources. Pakk ut filen med WinRAR eller et annet program, og installere den kjørbare filen til datamaskinen. Start CDMA Workshop. Still "COM Settings" under AT Mode til portnummeret du fant i Enhetsbehandling. Klikk på "Connect", og klikk deretter på "Les".

3 Klikk på "Sikkerhet" etter telefonens informasjons belastninger. Klikk "Les" under "SPC Default" og skriv ned sekssifret kode det gir deg. Endre denne koden til 000000 og klikk på "Skriv til Phone" -knappen.

Konfigurer QPST

4 Last ned QPST Konfigurasjon fra koblingen i Resources. Pakk mappen og kjøre den kjørbare filen i mappen for å installere QPST Configuration til datamaskinen. Starte programmet.

5 Finne telefonen i kategorien Porter, og kontrollere at den er koblet til samme port du finner i Enhetsbehandling. Gå til menyen øverst på skjermen, klikker du på "Start klienter", og velg "Tjenesten Programming." Klikk "OK" på meldingen som vises. Klikk "Les fra Phone" og legge til SPC i popup-vinduet. Endre sekssifret kode som vises i "Tjenesten Programmering" og "One-Time Tilskudd Lock" felt til 000 000, hvis de ikke allerede vises som sådan.

6 Klikk "Roam", velg deretter "Browse" -knappen under Preferred Roaming overskriften. Velg .prl filen som tilsvarer nettverket som du blinker på enheten, og trykk "OK". Klikk på "Skriv til Phone" og sørge for at popup-boksen som vises har 000000 som ny SPC. Klikk "OK" og vent på statuslinjen for å fullføre lasting. Koble telefonen når den er ferdig oppdatering.

7 Foreta en testsamtale til den nye leverandøren kundeservice, vanligvis 611 for forhåndsbetalte selskaper, for å sikre at enheten er endret leverandører vellykket.