Hvor å låse opp Sprint Instinct

Mobiltelefoner inkluderer avansert teknologi som muliggjør avansert funksjonalitet. Men mange tjenesteytere deaktivere eller blokkere visse funksjoner for å begrense nettverkstrafikk, oppfordrer brukerne til å betale for tilleggstjenester eller hindre dem fra å bruke en rival transportør. Heldigvis er det ikke vanskelig å låse opp Samsung Instinct, som tilbys i USA av Sprint. Låse opp telefonen din vil hjelpe deg å få mest mulig ut av de avanserte funksjonene.

Bruksanvisning

1 Skaff Master Tilskudd Lock (MSL) kode for telefonen. Du kan ofte få denne koden rett og slett ved å ringe Sprint kundeservice; koden er teknisk din. Den MSL er nødvendig for mange Sprint-godkjente formål, for eksempel å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene.

2 Trykk pund symbol (#) to ganger fra telefonens oppringingsskjermbildet. Enter "332846368", som tilsvarer "DEBUGMENU." Til slutt trykker pund symbol på nytt.

3 Skriv inn MSL-kode.

4 Velg "Toggle NAI" fra menyen som vises.

5 Slå "Toggle NAI" til "Off".

Hint

  • Hvis du ikke klarer å få MSL fra kundeservice, tredjepartsprogrammer gjør det mulig å koble Instinct til en datamaskin og laste ned koden din.