Hvor å låse opp Motorola L7c Nedlasting av programvare

Når du bruker Motorola L7c, må du med jevne mellomrom koble den til en datamaskin for å laste opp ønskede filer, for eksempel musikk, bilder og spill. Men bare kobler L7c til en datamaskin via USB-kabelen er ikke til å fungere, som datamaskinen ikke er i stand til å skikkelig synkronisere med den trådløse telefonen. For å utføre denne tilkoblingen, må du låse opp L7c nedlasting av programvare. Denne programvaren nedlastingen er tilgjengelig gjennom Motorola nettside gratis. Når du har det, bør du ha noe problem å låse opp og installere innholdet til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Last ned L7c programvarefilen fra Motorola nettstedet. For å finne nedlastingen, klikker du på "Support" alternativet, og deretter velge "L7c" som enheten, og klikk på "Driver" linken på venstre side av skjermen.

2 Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å laste inn installasjonsveiviseren. Godta sluttbrukeravtalen, og følg instruksjonene i veiviseren på skjermen for å installere programvaren på datamaskinen.

3 Koble USB-kabelen til USB-porten på Motorola L7c, og sett den andre enden av kabelen inn i en USB-port på datamaskinen.

4 Slå på den trådløse enheten og starte nedlasting av programvare. Den oppdager automatisk det tilkoblede utstyret, låse data som er lagret på L7c.