Hvor å låse opp iPod Songs

Hvor å låse opp iPod Songs


Siden 2009 har iTunes solgt MP3er fra sitt nettsted uten Fair Play Digital Rights Management (DRM) -teknologi som begrenset spille musikken du har kjøpt fem datamaskiner. Musikk lastet ned før da fortsatt har DRM-koding, som kan ikke tillate deg å spille det på din iPod. Fjerne koding fra kjøpene slik at du kan spille av sanger hvor du vil krever ingen ekstra program og ingen kunnskap om programmering.

Bruksanvisning

Hvor å låse opp iPod Songs

1 Åpne iTunes-programmet. Klikk på "File" pull-down menyen og velg "Ny spilleliste." Velg en tittel, slik at du kan tilpasse den. Ellers vil det bli "untitled spilleliste" etterfulgt av antall imidlertid mange untitled spillelistene du har startet.

2 Dra mørk grå pille-formet markøren ved siden av venstre kolonnen til toppen slik at "Library" delen er synlig. Klikk på "Musikk", slik at hele musikkbiblioteket er synlig. Dra mørk grå pille-formet markør ned igjen slik at spillelisten du nettopp har laget er synlig. Klikk på en sang som ikke vil spille på iPod slik at den fremheves. Klikk og hold den markerte sangen, slik at du kan dra den inn i spillelisten du har opprettet. Når sangen du drar vises over spillelisten, vil spillelisten bli markert og du vil se en grønn sirkel med en hvit plusstegn. Du kan gi slipp på sangen nå. Gjenta for hver sang som ikke vil spille på iPod.

3 Dobbeltklikk på spillelisten du har opprettet etter at du har lagt til sanger i den. En egen skjerm åpnes med sangene du har lagt til. Du kan dra nye sanger inn i denne boksen eller navnet på spillelisten i den venstre kolonnen. Hver skrivbar CD (CD-R) kan holde litt mindre enn 80 minutter med musikk. På bunnen av pop-up spilleliste boks, vil det være en sang og tid totalt på spillelisten. Når du har lagt 60 minutter med musikk, vil det ikke lenger viser det samlede minutter. Det vil vise den totale tiden i timer. CD-R kan ikke inneholde mer enn 1,2 timer med musikk.

4 Klikk på "Brenn plate" -knappen nederst i høyre hjørne av spillelisten boksen når du er klar til å brenne den på CD-R. En "Burn Settings" boks vil komme opp. Klikk på sirkelen ved "Audio CD" hvis det ikke allerede er valgt. Klikk "Burn" og deretter sette inn en tom CD-R for å spille inn sangene på platen.

5 Klikk den nylig brent CD i "Enheter" i venstre kolonne, slik at spillelisten fyller høyre side av skjermen. Klikk på "Importer CD" knappen nederst i høyre hjørne for å laste sangene tilbake til biblioteket. Versjonene som du har brent på CD-R vil ikke lenger ha DRM koding. Du kan spille dem på hvilken som helst enhet.

Hint

  • Sørg for at import CDer på "320" bithastighet, som er den høyeste kvalitet. Klikk på iTunes-pull-down menyen og velg "Preferences". Klikk på "Import Settings" og velg "Custom". Velg "320 kbps" stereo bithastighet og velg "OK".