Hvor å låse opp en Samsung Slider

Samsung Slider har en stor skjerm foran og et lite tastatur med bare menyknappen, knapp alternativer, svar og henge opp knapper, samt navigasjonspilene. Men skyver telefonen opp ved hjelp av tommelen og telefonen vil avsløre sin fullt tastatur. Når den er lukket, er telefonen liten nok til å passe i lommen eller en liten veske. Som mange telefoner kan Slider låses for å unngå uhell å ringe noen. Hvis du ikke vet passordet ditt er det to svært raske reparasjoner for å finne det ut.

Bruksanvisning

1 Skyv telefonen åpen. Når telefonen er låst, hvis du trykker på en knapp eller skyv det åpne den vil be deg om å sette inn passordet ditt.

2 Skriv inn de fire siste sifrene i mobilnummeret ditt og trykk på knappen i midten av navigasjonspilene. Dette bør være standard passord. Når du klikker på den midterste knappen, bør telefonen åpnes.

3 Ring telefonoperatøren. Ved å gi en kunde representant mobilnummeret ditt, kan han slå opp og tilbakestille låse / låse opp passord hvis du har glemt det.

4 Velg "Meny> Innstillinger> Endre telefon Passord" for å nullstille passordet ditt. Skriv inn det nye passordet to ganger, og klikk på knappen i midten av navigasjonspilene.