Hvor å låse opp en Samsung PLS M330

Ved å låse opp din Samsung PLS M330 mobiltelefon, aktiverer du enheten til å godta SIM-kort fra andre nettverk. Når du først kjøpte PLS M330 telefonen, ble enheten låst til mobilleverandøren som du kjøpte den fra. eksisterer låser for å hindre deg i å bruke utstyret på et annet nettverk. Imidlertid kan enhetene låses opp ved hjelp av en låsekode. Kodene er hentet fra din nåværende leverandør eller fra en Internett-forhandler. Når ulåst, kan du installere en utenlandsk SIM-kortet i enheten.

Bruksanvisning

1 Fjern telefonens batteridekselet og batteriet. Skriv ned telefonens IMEI (unike identifikasjonskode). Du trenger IMEI å få låsekoden fra mobiloperatøren. Uten IMEI, er usannsynlig å gi deg koden agenten. Skriv inn koden down.Replace batteriet og batterideksel.

2 Slå på telefonen ved å trykke på "Power" -knappen. Enten gamle eller nye SIM-kortet må være i telefonen for å ringe. Dial "611" og trykk "Send" for å nå mobilleverandørens kundeservice. Be om låsekoden.

3 Kjøpe unlock kommer fra en av flere online leverandører, om nødvendig. Hvis leverandøren ikke er i stand til å finne koden eller er ute av stand til å gi den til deg, kan du kjøpe det på nettet, for eksempel noen leverandører, for eksempel en T-Mobile, krever at du har aktiv telefonen tjenesten i minimum tidsperiode før du gir deg koden. Flere unlock kode leverandører eksisterer, inkludert GSM Liberty, Unlock til Diskusjon og Cellfservices.

4 Fjern batteridekselet og batteriet. Sett SIM-kortet inn i sporet, som ligger i batterirommet. Bytt ut batteriet og dekselet. Slå på telefonen ved å trykke på "Power" -knappen.

5 Tast inn låsekoden når du blir bedt om å gjøre det. Trykk "Enter" for å bekrefte låse opp koden du skrev inn. Telefonen vil starte fra startskjermen.