Hvor å låse opp en Samsung E330

Hvor å låse opp en Samsung E330


Samsung E330 er en clamshell telefon som kommer med et kamera, en stemmeopptaker og polyfoniske ringetoner. Hvis du er som mange forbrukere kan det hende du har kjøpt kameraet eller enda fått gratis når du registrerer deg for en kontrakt med mobiloperatøren. Hvilket betyr at hvis du ønsker å endre bærere eller å bruke telefonen utenfor landet som du trenger for å få den låst opp.

Bruksanvisning

1 Ring din mobiltelefon selskapet og be de låse koder for telefonen. Du kan bare gjøre dette hvis du har fullført servicekontrakt med din mobiloperatør. Noen ganger vil de gi dem til deg med en gang. Andre ganger kan de være redde for, det avhenger mye på kundeservice representant som du har. Hvis de nekter så be om å få snakke med en veileder og forklare dem at du kan gå ut av landet, og ikke ønsker å måtte betale for roaming-avgifter.

2 Se etter et nettsted som vil selge deg låse opp koder for en Samsung E330. Noen nettsteder som du kanskje ønsker å vurdere er SamsungUnlock, Unlocking.com og ThePhoneUnlockers.com. Alle disse vil selge deg telefonen låse koder for et gebyr. Som i 2010 det varierer fra $ 14.99- $ 25,99.

3 Tast * # 06 # på tastaturet på din Samsung-telefon. Dette vil bringe opp IMEI-nummer (International Mobile Equipment identifikasjonskode). Dette er serie at mobiloperatøren bruker til å identifisere telefonen med, og du må oppgi det for å få en kode så skrive ned 15-sifret nummer på et stykke papir.

4 Surf over til mobiltelefonen låse nettsted som du har valgt å kjøpe koder fra og skriv inn IMEI i den første boksen. I rullegardinlisten ved siden av det å velge Samsung for merke og E330 for modell av telefonen. Deretter velger du land og din mobiloperatør og klikk "Enter". På neste skjermbilde sette inn kredittkortdetaljer og e-post adresse og klikk "Kjøp Codes".

5 Få låse koder fra din e-postadresse i en dag eller to, og skrive dem ned på et stykke papir.

6 Slå Samsung telefonen og ta ut SIM (Subscriber Identity Module). Det vil være lokalisert under batteriet. Bytt den ut med et annet kort for et annet nettverk. Hvis du ikke har en så kan du kjøpe en eller låne den fra en venns telefon. Slå på telefonen, og det vil spørre deg om en opplåsningskode.

7 Tast inn koden du mottok på e-post og trykk "OK". Telefonen slår seg av. Når det kommer tilbake på det vil si at er ulåst og logoen til det nye nettverket vil vises på toppen av skjermen. Gratulerer du har låst opp din Samsung E330.