Hvor å låse opp en Razr V9

Hvor å låse opp en Razr V9


Før mobiltelefoner blir distribuert ut til publikum, de er "blinket" av mobiltelefon operatører. Når mobiltelefonen er "" blinket ", det er spesielt programmert til å jobbe kun med en mobiltelefon operatørens nettverk. Siden den bruker et SIM-kort, kan Razr V9 omprogrammeres til å bli brukt på andre transportørens nettverk. For å gjøre dette, en spesiell kode, unik for enheten, må legges inn i telefonen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Søk i databasen av en elektronisk tjeneste (se Resources) for å finne ut tilgjengelighet og priser for Razr V9 innenfor bestemt nettverk.

2 Tast "* # 06 #" ved hjelp av Razr tastatur. Dette vil vise telefonens IMEI-kode, som er nødvendig for å generere telefonens låsekoden. Tast inn IMEI-koden på nevnte nettsted for å motta telefonens aktiveringskode.

3 I et par dager, vil du motta en aktiveringskode via e-post. Denne koden vil være nødvendig å aktivere Razr telefonens nytt SIM-kort. Fortsett til neste trinn etter koden kommer via e-post.

4 Åpne SIM-kortsporet på telefonen ved å åpne tilbake og fjerne telefonens batteri. Plasser SIM-kortet (se tips delen hvis du ennå ikke har et SIM-kort) i sporet, og slå på telefonen igjen.

5 Når du blir bedt, skriv inn aktiveringskoden du har fått fra den elektroniske tjenesten, og trykk "OK". Hvis det gjøres riktig, vil telefonen søke etter det nye nettverket. Når du er tilkoblet, vil telefonen låses opp og klar til bruk.

Hint

  • SIM-kortet vil bli gitt til deg av din mobiltelefon tjenesteleverandøren. Alternativt kan du kjøpe et SIM-kort fra en elektronikkbutikk (se referanser).
  • Hvis du ønsker å holde forhåndsdefinert mobilnummer, bruker SIM-kortet du brukte i din gamle mobiltelefon i den nye Razr-telefonen.
  • Hvis du ønsker et nytt nummer, må du kjøpe et nytt SIM-kort.