Hvor å låse opp en Prepaid Nokia 2610 Go Cell Phone

Hvis du har en Nokia 2610 mobiltelefon, og du ønsker å bruke den med en annen operatør kan du låse opp telefonen med en opplåsningskode. Når telefonen er låst opp, kan du bruke Nokia 2610 på en teleoperatør som vil akseptere det. Ved hjelp av en ulåst Nokia 2610 gjør at du kan spare kostnadene ved å måtte kjøpe en ny mobiltelefon fra tjenesteleverandøren.

Bruksanvisning

1 Skyv batteridekselet ned for å åpne den. Ta av Nokia 2610 batteriet fra telefonen og SIM-kortet. Undersøke innsiden av batteriområdet til Nokia 2610 individuelle serienummer. Skriv Nokia 2610 nummer ned og plassere komponentene tilbake i mobiltelefon.

2 Klikk "Start", "Internet Explorer." Naviger til et nettsted som selger opplåsningskoder for mobiltelefoner som Cellfservices, Cell Corner, eller Wireless Unlocking.

3 Oppgi gjør av telefonen som "Nokia", etter modell av telefonen som "2610", og identifikasjonsnummeret som du fikk fra innsiden av Nokia 2610. Betal gebyret som nettstedet forespørsler om å låse opp Nokia 2610.

4 Skriv inn koden du har mottatt fra nettsiden inn i telefonen for å låse den opp. Skriv inn koden på med det nøyaktige antallet, brev og symbol kombinasjon som du mottok den i. Trykk på den grønne knappen som har en telefon symbol på det å skrive ferdig kode. Ikke legg noe variasjon i koden eller det vil ikke fungere. Slå av Nokia 2610 og starte den på nytt. Når telefonen startes på nytt vil bli låst opp.

5 Ta kontakt med tjenesteleverandøren og informere kundestøtterepresentanten du ønsker å bruke din Nokia 2610 som hoved mobiltelefon. Kundeservice representant vil hjelpe deg i å sette opp Nokia 2610 på abonnementet ditt.