Hvor å låse opp en Nokia N80

Hvor å låse opp en Nokia N80


Ved å låse opp din Nokia N80, kan du bruke telefonen din med noe nettverk carrier uten restriksjoner. På den måten kan du unngå roaming-avgifter hvis du trenger å bruke mobiltelefonen i utlandet. For å låse opp, trenger du ikke noen tekniske kunnskaper, som prosedyren er ganske enkel. Selv om det er en rekke gratistjenester på Internett som gir låse koder, ingen av dem garanterer nøyaktighet, og ved å skrive ugyldig kode tre ganger, kan du permanent låse telefonen. Derfor er det bedre å benytte tjenestene til et profesjonelt firma. Det er to unlock metoder for Nokia N80.

Bruksanvisning

1 Få en Nokia N80 IMEI (Individuell Mobile Equipment Identification) nummer ved å trykke * # 06 # på telefonens tastatur.

2 Logg deg på Internett og besøke et nettsted som gir låse koder for Nokia N80 (se Ressurser).

3 Angi telefon modellnummer, IMEI-nummer og e-postadresse. Plasserer ordren og du vil motta låsekoden for telefonen din i løpet av få dager. Ved å skrive inn låsekoden, vil du se meldingen "SIM Restriction Off".

Hint

  • En opplåsningskode for Nokia N80 vil være noe sånt som "# pw + 555 979 507 5 + 1 #."
  • Hvis du bruker en gratis Nokia N80 unlock service, sørg for å prøve bare tre forskjellige koder som tilbys av denne tjenesten. Ved å skrive inn koden for en fjerde gang, vil telefonen bli permanent låst, og du blir nødt til å bære den til en telefonleverandøren for å låse opp.