Hvor å låse opp en Alltel LG KG800 mobiltelefon

Hvor å låse opp en Alltel LG KG800 mobiltelefon


The LG KG800 er en skyvetelefon som opprinnelig ble utgitt i 2006. Den har evnen til å bli låst opp, noe som betyr at du kan bytte tjenesteleverandører uten å avslutte kontrakten eller registrere en ny. Låse opp telefonen din kan du bytte ut telefonens SIM-kort for en utenlandsk eller forhåndsbetalt SIM-kort som tilhører en annen tjenesteleverandør. Dette vil hjelpe deg å unngå lang avstand og roaming-avgifter når du reiser utenlands og øke dens bruktverdi med opptil 300 prosent.

Bruksanvisning

metode 1

1 Få telefonens IMEI-nummer ved å skrive * # 06 # på tastaturet.

2 Kontakt tjenesteleverandøren teknisk støtte og be om en opplåsningskode. Vær forberedt på å gi ditt mobilnummer og IMEI-nummeret. Hvis de nekter å gi deg en kode, kan du kjøpe en fra et nettsted som unlockitnow.com, mobileunlocksolutions.com eller unlockallcellular.com (se lenker i "Ressurser").

3 Slå på LG KG800 med sin opprinnelige SIM-kortet fortsatt i telefonen.

4 Type 2945 # * 7101 # på tastaturet. En meny vises på skjermen.

5 Velg "Innstillinger", "Sikkerhet" og "SIM-lås" fra menyen som vises.

6 Tast inn låsekoden som du fikk i trinn 2. Din LG KG800 er nå låst opp.

metode 2

7 Følg prosedyren i trinn 1 i metode 1.

8 Følg prosedyren i trinn 2 i metode 1.

9 Slå av telefonen og ta ut SIM-kortet. Sett inn utenlandske eller forhåndsbetalt SIM-kortet på plass og skru på telefonen igjen. En skjerm vises på telefonen som leser "SIM Begrenset."

10 Velg "Avbryt". Telefonen skal nå vise en melding som sier "Phone Restriction kode".

11 Tast inn låsekoden som du fikk i trinn 2. Din LG KG800 er nå låst opp.

Hint

  • Unngå nettsteder som lover deg gratis låse koder. Forsøk på å låse opp telefonen for mange ganger vil gjøre det vanskelig låst, betyr det kan aldri bli låst opp i det hele tatt. Hvis du har problemer, kontakter du tjenesteleverandøren teknisk støtte for å få hjelp.