Hvor å låse opp en 16 GB iPod

Hvor å låse opp en 16 GB iPod


Siden lanseringen oktober 2001 har iPod gått gjennom mange endringer. Apple selger to iPod-er med 16 GB kapasitet: iPod Touch og iPod Nano. IPod Nano har en skritteller og en innebygd FM-radio mens iPod Touch har en nettleser, video, e-post og tilgang til spill og programmer gjennom App Store. Begge iPods spille musikk, vise bilder og har en sikkerhetsfunksjon som gjør låsing av iPod.

Bruksanvisning

Lås opp iPod Touch eller iPod Nano

1 Koble iPod til den siste maskinen du synkronisert den med. Du vil ikke være i stand til å bruke hvilken som helst datamaskin som du ikke tidligere har koblet iPod til.

2 Åpne iTunes og synkronisere iPod. Velg "Restore" fra iPod-delen av iTunes. ITunes vil nullstille og gjenopprette iPod fra en tidligere synkronisering eller backup.

3 Gå til "Innstillinger", "Generelt" og "Kodelås" på din iPod Touch til å endre eller fjerne låse opp passord. Klikk på "Extras", "Screen Lock" og "Angi kombinasjon" eller "Turn Screen Lock Off" for å endre eller fjerne låse opp passord på din iPod Nano.

Hint

  • Trykk og hold "Dvale / vekke" knappen øverst på iPod touch før du ser Apple-logoen ser ut til å låse opp en iPod Touch som ble slått av.
  • Sjekk at knappen "Hold" på toppen av din iPod Nano er til venstre, hvis du har problemer med å slå den på.
  • Koble iPod til den sist ble synkronisert datamaskin kan bidra til å gjenopprette en iPod med en frossen skjerm.