Hvor å låse opp det trådløse mobiltelefon

Hvor å låse opp det trådløse mobiltelefon


En låst mobiltelefon er en telefon med et SIM-kort som har blitt programmert av en mobiltelefon selskapet å bare jobbe med en bestemt tjenesteleverandør. Alle telefonene er i stand til å arbeide med alle leverandører når de kommer ut av fabrikken. Programvaren er lagt til telefonen etterpå som hindrer den fra å arbeide med konkurrerende tilbydere siden mange telefonselskaper har avtaler med en bestemt mobilnettverk. Låse opp en trådløs mobiltelefon kan av og til gjøres i løpet av sekunder, og andre krever mer arbeid, avhengig av den spesielle telefonen.

Bruksanvisning

1 Finn telefonens International Mobile Equipment Identity (IMEI) nummer ved å se under batteriet. Det er en 15-sifret identifikasjonsnummer. Hvis telefonen batteriet ikke kan fjernes, kan du prøve å legge inn * # 06 # på tastaturet, og antallet skal vises.

2 Skriv ned IMEI. Du må gi den til en låse opp tjenesten for å avdekke en opplåsningskode.

3 Kontakt en mobiltelefon låse tjeneste for å se om din telefon kan låses opp med kode. Noen telefoner er ulåst når en kode tastes mens andre trenger å være koblet til en datamaskin for å motvirke låse programvare.

4 Gi IMEI til ulåst tjenesten hvis telefonen kan låses opp med kode. Det er vanligvis en avgift som varierer fra $ 15 til $ 30, som i desember 2010, for tjenesten, og selskapet vil sende deg koden som vil låse opp telefonen. Bytt SIM-kort og taste inn koden for å låse opp telefonen.

5 Lever telefonen til opplåst tjenesten eller send det inn om telefonen skal låses opp via datamaskinen. Noen telefoner krever en mini-operasjon for å låse dem, og da er det bedre å la fagfolk gjøre det for å unngå skade på telefonen. Tjenesten vil låse opp telefonen for deg og deretter sende det tilbake, eller du kan plukke opp telefonen.

Hint

  • Unlocking prosedyrer fungerer bare på telefoner med GSM-nettverk. Telefoner på CDMA-nettverk kan ikke låses opp i lovlig måte.