Hvor å låse opp brukerkoden på en Blackberry 8700c

Den brukerkode (også kalt en sikkerhetskode) på en Blackberry 8700c hjelper deg å hindre uautoriserte brukere får tilgang til telefonen. Hver gang Blackberry 8700c er låst eller startes på nytt, må du taste inn brukerkoden til å gjøre noe annet enn å ringe et nødnummer. Hvis du glemmer brukerkoden til telefonen din, den eneste måten å få tilgang til telefonen igjen er å foreta en fabrikktilbakestilling av telefonen, noe som betyr retur håndsettet tilbake til sin splitter nye, out-of-the-box staten.

Bruksanvisning

Hvis du kjenner brukerkode

1 Trykk på en tast på din låst Blackberry 8700c å lyse opp skjermen.

2 Skriv inn din brukerkode ved ledeteksten.

3 Trykk på enter-tasten.

Hvis du ikke vet brukerkoden

4 Trykk på en tast på din låst Blackberry 8700c å lyse opp skjermen.

5 Skriv inn feil brukerkode og trykk på Enter-tasten. Fjerne feilmeldingen om at brukerkoden du skrev inn var feil. Gjenta til du overskrider maksimal forsøk.

6 Enter "blackberry" ved at forespørselen om å returnere Blackberry 8700c til fabrikkinnstillingene. Trykk Enter-tasten for å fullføre tilbakestillingen.

Hint

  • Blackberry 8700c leveres med den maksimale antall brukerkodeforsøk satt til 10, men du kan endre dette til et nummer du ønsker. Hvis du har endret maksimal brukerkodeforsøk, hold det i tankene når du prøver å overstige maksimums forsøk på håndsettet.
  • Alle personlige data på din Blackberry 8700c vil gå tapt under tilbakestillingen. Du kan bruke en backup program som Blackberry Desktop programvare for å lage en sikkerhetskopi fil hvis du velger. Ellers må du taste inn alle personlige data.