Hvor å konvertere Tivo filer til WMV-filer

Hvor å konvertere Tivo filer til WMV-filer


Videofiler fra en TiVo digital opptaker kan overføres fra harddisken til en PC. TiVo videofilen er i motsetning til andre filer, og kan ikke spilles av på en PC uten konvertering. For å se en TiVo video, må den først bli konvertert til en kompatibel Windows Media Video-fil (WMV). Dette vil la det brukes med videoprogrammer PC-brukere kjører på datamaskinen. En TiVo-til-MPEG video konvertering program vil konvertere TiVo-filen til en WMV-fil; de fleste av programmene er gratis å bruke.

Bruksanvisning

1 Last ned en TiVo-til-MPEG program til PC-ens skrivebord, som gratis Direct Dump program (se lenke i Resources). Dobbeltklikk på ikonet for TiVo-til-MPEG-programmet etter at den har lastet ned. Følg kommandoene i menyskjermene for å installere programmet på harddisken på PCen. Start PCen på nytt.

2 Dobbeltklikk på TiVo-til-MPEG programmets ikon for å starte den. Klikk på "Add Files" -knappen øverst på TiVo-til-MPEG programmets hovedvindu. Naviger i vinduet som vises til TiVo-filen som skal konverteres til en WMV-fil. Marker TiVo-filen ved å klikke på det en gang. Trykk på "Open" knappen for å laste TiVo filen til TiVo-til-MPEG program og lukke vinduet.

3 Gå til "Fil" -menyen på TiVo-til-MPEG programmets hovedvindu. Velg "Lagre som" fra rullegardinmenyen. Gi navn til WMV videofilen du er i ferd med å gjøre fra TiVo filen i "Navn" -kolonnen øverst i vinduet som vises. Trykk på "Lagre" knappen nederst i vinduet for å lagre WMV videofilen til harddisken på PC-er. Avslutt TiVo-til-MPEG programmet når WMV videofilen er lagret.

Hint

  • Konvertere TiVo filer til WMV video format én om gangen i stedet for i grupper. Dette vil sikre at WMV videofilen har blitt gjort riktig.
  • Kopibeskyttede videoer på TiVo harddisk kan ikke kopieres til en PC eller konvertert til et annet format.