Hvor å fjerne vindu regulator & Motor på en Mustang Cobra

Vinduet regulator og motor i en Mustang Cobra dør samarbeider for å åpne og lukke vinduet. En Cobra regulator er en mekanisk, saks-formet enhet som holder vinduet i sporet. Regulatoren utfører også selve åpningen og lukkebevegelsen. En Cobra vindu motor gir dreiemoment regulator trenger for å utføre sin tildelte oppgaven. Hvis en komponent skulle svikte, må du fjerne dem før du kan erstatte dem. Du kan gjøre dette hvis du har grunnleggende auto-reparasjon erfaring og en time av fritiden.

Bruksanvisning

1 Fjern trim rammen dekker Mustang Cobra indre dørhåndtaket ved hjelp av trim verktøy; denne rammen inneholder også makt vinduet bryteren. Koble Mustang Cobra vindu bryteren fra vinduet kretsen for hånd.

2 Pakk ut hex-skruer som holder Mustang Cobra dør panel på plass. Løft panelet av bildøra for hånd.

3 Ta tak i bunnen av vinduet med begge hender og løft den til toppen av Mustang Cobra dør. Skubbe et vindu kile på hver side, mellom glasset og vinduet tørke, for å holde vinduet opp.

4 Trekk vinduet krets pluggen ut av kontakten på den defekte vinduet motor for hånd. Fjern boltene som holder Mustang Cobra vindu regulator og vinduet motor til vinduet og døren med en pipesett.

5 Trekk Mustang Cobra vindu regulator og motor ut av døren for hånd.