Hvor å Feilfri en EGR Ventil i en Honda

Hvis EGR ventil i din Honda blir tett med karbon, vil du føle virkningene når bilen går på tomgang stoplights eller mens du sitter i trafikken. Hvis EGR ventil er tett, trenger du ikke nødvendigvis trenger å erstatte ventilen. Det er mulig å fjerne EGR ventilen fra Honda motor og rense alle de karbon avleiringer fra ventilen. Rengjøring av EGR ventil bør gjøre Honda tomgang jevnere.

Bruksanvisning

1 Hekt bilbatteriet. Du bør alltid hekt bilens strømkilde når du arbeider under panseret.

2 Ta av motordekselet hvis Honda har en og finne den EGR ventilen. Ventilen plasseringen vil variere mellom kjøretøy. Det er mot fronten av motoren på førersiden for de fleste Honda. Brukerveiledningen vil ha et diagram for å hjelpe deg å finne den nøyaktige plasseringen av EGR ventilen.

3 Fjern EGR ventil fra motoren. I en Honda, vil EGR ventilen har en elektrisk forbindelse til motoren, og kan også ha en til to slanger festet. Disse tilkoblingene vil trolig bli holdt med holde klipp som bare trenger å bli presset til å frigi pluggen. Slanger kan holdes på plass med skruer. Ventilen vil også bli boltet inn med 1 eller 2 bolter. Bruk en pipenøkkel til å ta boltene ut, og du vil være i stand til å skyve EGR ventil rett ut av motoren.

4 Se etter hull i ventilen. Hvis det er noen hull i EGR ventil eller svake steder som ser ut som om de er i ferd med å bli hull, bør du bytte ut ventilen i stedet for å rense det.

5 Rengjør ventilen med karbon renere. Carbon rengjøringsmidler kan kjøpes på auto butikker. Bare skru ventilen opp ned på et stabilt underlag og fylle den opp med støvsugeren. La det trekke i renere i minst 8 timer.

6 Bruk en stålbørste til å fjerne eventuelle synlige avleiringer igjen på EGR ventilen. Etter soaking i renere, bør eventuelle innskudd børste rett utenfor.

7 Bytt ut EGR ventilen. Sett den tilbake nøyaktig slik du fant den, koble ledninger og slanger opp igjen og skru ventilen tilbake på plass.