Hvor å Feilfri en Audi Engine

Hvor å Feilfri en Audi Engine


Holde motorrommet på Audi ren har mange fordeler. Først og fremst, det gjør at motoren ser bedre, men enda viktigere det gjør det mye mer behagelig å jobbe på bilen og utføre rutinemessig vedlikehold som oljeskift og tennpluggen erstatning. En ren motorrommet kan også bidra til bilens pålitelighet ved å hindre støv, skitt og olje fra å bygge opp for mye rundt sensitive mekaniske og elektriske komponenter.

Bruksanvisning

1 Dekke eventuelle utsatte elektriske komponenter med plast. Også sette plast eller aluminiumsfolie over tennplugg utsparinger eller spoler hvis de blir utsatt for.

2 Bruk en slange med en middels trykk innstilling for å skylle av motorrommet og fjerne løst rusk, skitt og blader. Prøv ikke å peke strøm av vann på store elektriske komponenter som sikringsskap.

3 Spray en mild, sitrus-baserte motoren avfettingsmiddel på hele overflaten av motorrommet. La avfettingsmiddel suge i noen minutter, spesielt på områder hvor det er olje og fett bygget opp.

4 Skrubb områder som er veldig skittent med en stiv børste. Av hjulbrønnene i særdeleshet kan bli veldig skitne i en motorrommet.

5 Skyll motorrommet med slangen. Tørk motoren ned med en fille og en renere som Simple Grønn etter flertallet av avfettingsmiddel er fjernet.

6 Påfør vinyl og plast protectant som Armor All (eller din foretrukne merket) til plastkomponenter som motordekselet, sikringsskap, luft boksen og frisk luft kanaler. Noen nyere Audis har plast fender liners i motorrommet som må tørkes med Armor All.

7 Påfør voks til innsiden av hjulbuene. Tørk av voks på, og deretter buff den av med en ren fille. Det finnes også spray-on voks tilgjengelig som kan gjøre å få til områder lenger ned i motorrommet litt enklere.