Hvor å Fastsette Fokus problemer på en Canon 40D med fastvare

Hvor å Fastsette Fokus problemer på en Canon 40D med fastvare


Canon EOS 40D er en prosumer digital SLR kamera med 10,1 megapiksler og 9 autofokuspunkter. Med sin 6,5 bilder per sekund skyting rate, er 40D en meget god actionfotografering kamera. Som alle digitale speilreflekskameraer, krever 40D firmware for å kjøre, og Canon har utstedt flere firmware-oppgraderinger for å løse problemer siden kameraet ble lansert. Hvis du har autofokus problemer med sporing, som noen brukere har rapportert, bør du oppgradere til den nyeste firmware.

Bruksanvisning

1 Kontroller fastvareversjonen til 40D ved å trykke "Meny" på 40D, da roterende "Main Dial" å velge det tredje oppsettskjermen (den gule skiftenøkkel), deretter rotere "Quick Dial" slik at "Firm. Vers." er uthevet.

2 Gå til siden Canon Support (web.canon.jp/imaging/eosd/eos40d/eos40d-firmware-e.html) for å sjekke den nyeste firmware-oppdatering for å se om det samsvarer med hva som er på kameraet.

3 Plugg inn Compactflash-kortet i kortleseren på datamaskinen og laste ned den nyeste firmware til minnekortet.

4 Slå av kameraet og sett inn minnekortet, slår på kameraet igjen.

5 Bla til "Firm. Vers." skjermen igjen og trykk "Set" på kameraet.

6 Roter "Quick Dial" på neste skjermbilde (Firmware Update) slik at "OK" er markert, trykk deretter OK.

7 Trykk på "Set" igjen når kameraet blinker meldingen "oppdateringen er fullført."

8 Slå av kameraet og ta ut batteriet i minst to sekunder slik at firmware-oppdateringen er fullført.

Hint

  • Hvis du bruker en halv-ladet batteri og kameraet opplever et strømbrudd under oppgraderingen, kan kameraet bli ubrukelig. Sørg for å bruke et fullt oppladet batteri, og ikke åpne minnekortet dør før oppgraderingen er fullført.
  • Sørg for å bruke et formatert minnekort og ikke ett med bilder på den, eller at kameraet ikke kan være i stand til å finne firmware nedlasting.