Hvor å Endre Window Washer Squirter

Hvor lett eller vanskelig å erstatte de squirters i frontruten vaskemaskin system varierer, avhengig av merke og modell av bilen. Tenk på det som rett og slett VVS. Å få til den enkle avløp kan være mer utfordrende på enkelte modeller. Du er nødt til å inspisere bilen for å finne ut hvilken type squirter du har og hvor den er plassert for å avgjøre om det er noe du kan gjøre selv, eller bestemme seg for å ta en mekaniker og betale arbeidskostnader.

Bruksanvisning

Hvor å Endre Window Washer Squirter

1 Finn utsprøyteren hoder for ditt kjøretøy. Noen er på viskerarmer, noen er på overflaten av hetten og noen er under viskerarmen deksler. Finn ut hvor de er og hva du har å fjerne å komme til dem.

2 Løsne squirter fra viskerbladet på svisker arm festet modeller, og hopp over neste trinn. For squirters på hoods, må du kanskje fjerne en isolasjonspanel som kan stille understellet av hetten og muligens dekke bunnen av squirters. For squirters inne svisker arm deksler, må du fjerne pluggene eller skruer som holder dekselet ned for å fjerne squirter.

3 Klem presse låser på undersiden av panseret eller kappen for å frigjøre squirter hodet fra panseret eller dekselet.

4 Trekk squirter hodet forsiktig bort fra den svarte gummi spyling.

5 Sett den nye squirter hodet (på viskerarmen, på panseret eller på dekselet) til den låses på og koble den svarte gummi spyling og sørge for at slangen går i flukt.

6 Test squirter å sikre at det fungerer, men husk hvis panseret er åpent kan det ikke være rettet riktig.

7 Rett squirter (unntatt på vindusvisker arm festet squirters) ved å trykke på en liten pick inn i munnstykket av squirter hodet og manipulere retning av dysen.

Hint

  • Erstatning frontruten vaskemaskin squirters er ikke lett tilgjengelig i ettermarkedet auto deler butikker. Sjekk med en auto deler butikken for å se om de kan også bestille en direkte tilpasning markedet squirter. Noen universelle typer kan ikke anbefales for visse modeller. Du må kanskje gå til forhandleren for å få riktig del til bilen.