Hvor å Endre Transmission Fluid uten å fjerne Pan

Hvor å Endre Transmission Fluid uten å fjerne Pan


En overføring overfører roterende bevegelse fra motoren til hjulene som flytter bilen. Med jevne serviceintervaller, vanligvis mellom 12.000 og 30.000 miles, girolje må endres for å beholde girene skifter jevnt. Utføre en overføring væske endring krever litt mer presisjon enn å endre motorolje. Men, hvis du vet hvordan du fjerner en dreneringsplugg, så du bør være i stand til å endre overføring væske uten å fjerne pannen. Men forstår at denne metoden vil bare tillate deg å endre om 25 prosent av væsken.

Bruksanvisning

1 Start og kjør motoren. Dette er en god mulighet til å plukke opp noen forsyninger du kanskje ikke har på hånden. La motoren og girkasse kjøre i minst 5 minutter for å bringe overføring væske til normal driftstemperatur.

2 Parkere og sikre kjøretøyet. Slå av motoren og immobilisere kjøretøyet slik at det vil holde seg i ro mens du blir behandlet. Bruk bremseklosser både foran og bak i det minste ett av hjulene.

3 Plasser bøtte under overføring renne pannen. Plasser større bøtte under tappepluggen.

4 Fjern dreneringspluggen forsiktig med en pipenøkkel med riktig socket. Tillat overføring væske til å renne fritt inn i bøtte til redusert til en drypp.

5 Bytt knuse vaskemaskin. Fjern det gamle knuse skive fra tappepluggen ved å vri den gratis. Noen klemskiver er sta, så du må kanskje nøye NIB bort på vaskemaskinen med diagonal-avbitertang og deretter vri den gratis med nebbtang. Hvis det er forelsket vaskemaskin å erstatte, vri den videre til spunsgjengene til det når hodet av pluggen. Den flate bunnen av vaskemaskinen skal stange mot hodet på bunnpluggen.

6 Bytt ut bunnpluggen. tråden nøye tappepluggen tilbake i kjelen og hånd-trekk med pipenøkkel. Overfør kontakten til momentnøkkel. Trekk dreneringspluggen med momentet som er angitt i bilens servicemanual.

7 Finn og åpne girolje filler. Vanligvis er dette også plasseringen av overføringen peilepinnen.

8 Hell i frisk overføring væske. Dette trinnet er avgjørende, og krever oppmerksomhet til presisjon. Hell forsiktig den dreneres væske inn i en-liter maling spann før du har nådd en-Quart mark. Ta av transmisjonspeilepinnen og sett trakten. Hell den samme mengde frisk transmisjonsfluid inn i overføringsfyllstoffet. En liter av den gamle overføring væske kan nå gå inn i den tomme kvart flaske til senere ta til en gjenvinningsstasjon. Gjenta denne prosessen til nøyaktig samme mengde ny girolje har erstattet den gamle væsken. Med jevne mellomrom setter peilepinnen for å kontrollere nivået og sikre at du helle i nok væske.

9 Start motoren og tillate overføring til å kjøre. Kjør bilen gjennom alle girene. Stopp motoren og kontroller peilepinnen på nytt. Hvis væskenivået er lavt, gradvis legge mer girolje. Gjenta denne prosessen til væskenivået er i det akseptable området.

Hint

  • Kjøpe mer overføring væske enn du trenger er bedre enn ikke å kjøpe nok.
  • Mange deler butikker vil resirkulere brukt girolje gratis.
  • Dersom overføring væske har et brannsår lukt til det, kan det hende du må ha overførings undersøkt av en profesjonell overføring servicetekniker.
  • Bruk kun overføring væske som er forenlig med overførings det utføres service-feil beløp og feil type kan ødelegge mekanismen.
  • Noen produsenter anbefaler ikke en flush og fylle på girolje.