Hvor å Endre Transmission Fluid på en 1999 Audi A4

1999 Audi A4 har en girkasse som kjører på en girkasse. Dette betyr at avløpet og fylle plugger er på undersiden av bilen. Dette skiller seg fra de fleste automatiske kjøretøy som har en tappeplugg i bunnen av bilen og et fyllerør på toppen av motoren. Endre overføring væske på Audi A4 er nødvendig hver 30.000 miles eller to år (det som inntreffer først). Dette planlagt vedlikehold krever bare noen få verktøy og omtrent en time av gangen.

Bruksanvisning

1 Plasser forsiden av Audi på knekt slik at du kan nå under bilen lettere. Gli under og lokalisere girboksen, som er en rund metallgjenstand i midten av bilen, litt til førersiden. Sett en panne stor nok til å romme tre liter væske under.

2 Fjern påfyllings bolt, som er nær baksiden av girkassen, med 17mm Allen eller pipenøkkel. Fjern avløpet bolten i fronten av girkassen med samme verktøy. Vent ca 15 minutter før overføring væske er ferdig med drenering. Vask av avløpet og fyll bolter mens du venter.

3 Bytt avløpet bolten med socket eller unbrakonøkkel. Bruk fyll flasken for å pumpe tre liter transmisjonsfluid inn i påfyllingshullet inntil fluidet er på nivå med bunnen av pluggen. Når girkassen er full, vil overføring væske begynner å dryppe fra påfyllingshullet.

4 Sett på påfyllingspluggen med Allen eller pipenøkkel. Senk bilen fra kontaktene.