Hvor å Endre Transmission Filter på en Ford Focus

Hvor å Endre Transmission Filter på en Ford Focus


Overføringen filter på en Ford Focus fjerner rusk og slam fra overføring væske. Mens moderne overførings strakt tjenester tilbake skylle filteret og fjerne mange av de fangede forurensninger, er det en god idé å erstatte filteret hver 90.000 til 100.000 miles. Mens endre filteret er ikke så lett som du skyller overføring, betyr det ikke krever spesialisert flush maskinen. Dermed, hvis du har grunnleggende automotive reparasjon ferdigheter, kan du endre overføring filteret på Ford Focus selv i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Drive forhjulene på Focus på rampene nøye. Sett på parkeringsbremsen og plasser klosser bak bakhjulene for å hindre bilen i å rulle.

2 Klatre under med rulle pan og socket sett. Plasser rulle pan direkte under overføringen pannen.

3 Løsne girkasse pan bolter til du kan dra pannen ned langt nok til å tillate overføring væske å strømme ut, i rullekaret. Du må kanskje forsiktig lirke pannen vekk fra girkasse med en skrutrekker; vær forsiktig i å gjøre dette slik at du ikke skader pannen eller overføring med tuppen av skrutrekkeren.

4 Ta kjelen boltene helt med socket set og ta pannen ned. Legg merke til posisjon og orientering av sendefilteret. Grab overføring filteret fast med begge hender og trekk den rett ned til den løsner fra sendingen.

5 Ta overføring pannen og filtrere ut fra under Focus. Rengjør overføringspanne, spesielt tetningsflaten, med brems renere og filler.

6 Klatre tilbake under Focus med overføring pan, pakning og nye filteret. Trykk det nye filteret tilbake på plass til den sitter i samme posisjon og orientering du merket fra den gamle.

7 Sett kjelen pakning på overføring pannen og hold dem begge opp mot overføring. Mens du holder pannen på plass, tråden pan boltene tilbake i hånd. Pass på at panneboltene går gjennom pannen, samt paknings hull.

8 Stram boltene med socket satt i et kryssmønster. Klatre ut med slipp pan og socket sett.

9 Åpne panseret og fjern overføring peilepinnen. Sett trakten ned i peilepinnerøret og hell fem liter Mercon V overføring væske inn i trakten.

10 Start motoren, skifte overføring gjennom alle girene og tilbake til "Park". Sjekk overføring væskenivå og etterfyll etter behov til væsken er i kryss luke på peilepinnen. Flytt bremseklosser og kjøre Focus av ramper.