Hvor å Endre Transmission Filter i en 1998 Honda Civic

Hvor å Endre Transmission Filter i en 1998 Honda Civic


Transmisjonen filter på 1998 Honda Civic er plassert på innsiden av overføringen. Antallet bolter feste avløpsplaten til bunnen av overførings varierer og så gjøre moment spesifikasjonene for hver motortype. Det er impotent å endre overføring væske og rengjør overføring magnet når du endrer filteret på denne bilen. Du kan bytte filter i ditt hjem med grunnleggende verktøy og ca 30 minutter.

Bruksanvisning

1 Løft fremre høyre side av Civic med jack og senke foran til høyre på en jack stand. Komme under Civic og plassere avløpet pannen under platen på undersiden av overføringen.

2 Fjern boltene fra rundt kanten av overføringsplaten ved hjelp av sperreanordningen sett. Drain overføring væske i avløpet pannen. Vri filteret mot klokken for å fjerne filteret og trekk deretter filteret ut av overføringen.

3 Sett det nye filteret og vri den med klokken til den er sunget. Erstatte platen til bunnen av transmisjonen og deretter erstatte boltene til kanten av platen. Stram bolten i en X mønster og til moment for den spesifikke motoren på Civic.

4 Hev rammen av støtten og fjern jekkfoten fra under Civic. Senk Civic til bakken.