Hvor å Endre regionen en DVD-spiller

Regionsspesifikke DVD-spillere er et problem når du har fått en ut-av-regionen DVD du er døende å se på. Heldigvis er det en måte å omgå slike restriksjoner på de fleste DVD-spillere. Det finnes flere nettsteder som vil instruere deg på din bestemt spiller.

Bruksanvisning

1 Se på DVD-spilleren og finne navnet på selskapet som produserte den. Deretter produktnummeret. For eksempel: en DVD 622 modell fra Phillips.

2 Gå til en nettside som dvdhacks.co.uk/ å finne DVD-hack koder. Spillerne vil ofte være oppført av selskapet navn først og modellnummer andre. Dersom du ikke finner din DVD-spiller på nettstedet, skriver modellnummeret og selskapet inn i en søkemotor for å se om noen andre nettsteder har hack der.

3 Følg fremgangsmåten på nettsiden. Her er fremgangsmåten for Phillips DVD 622:

Hold stoppknappen på fjernkontrollen til skuffen opens.Press tallene 2812 på fjernkontrollen for å få tilgang til området menu.Press på OK-knappen for å angi sonekoden til 9.Turn spilleren av og vent noen minutter.

4 Test din DVD-spiller med en tidligere uspillbar DVD. Hvis det ikke fungerer, sjekk på nettet for å se om det er noen andre koder oppført for spilleren.

Hint

  • Det er så mange DVD-spiller hacks som det er DVD-spillere, så sørg for at du har den rette før du prøver det ut.
  • Som med alle elektroniske enheter, alltid vær forsiktig når du endrer standardspesifikasjoner.