Hvor å Endre Parallellstag på en 2000 Oldsmobile Intrigue

Hvor å Endre Parallellstag på en 2000 Oldsmobile Intrigue


Oldsmobile Intrigue ble produsert mellom 1998 og 2002. 2000 Intrigue var utstyrt med en 3,5-liters V-6 motor stand til å produsere 215 hestekrefter. 2000 Intrigue kom med automatgir, fire dører og anti-bremser som standard utstyr. Tie rod ender på 2000 Intrigue kontroll tå justering av kjøretøyet. Tå innretting er den innover eller utover festing av hjulet, målt ved retningen av slitebanen parti av dekkene foran eller på baksiden av hjulet.

Bruksanvisning

1 Plasser bremseklosser bak bakhjulene av Intrigue. Løsne forhjuls lug nuts med et dekk jern, men ikke fjerne dem. Løft forsiden av Intrigue med en jack. Sted bukker under de fremre delbilde skinnene på begge sider av motoren. Senk bilen på jack. Fjern forhjulet lug nuts, og deretter fjerne forhjulene helt.

2 Plasser en fastnøkkel på mutteren, som ligger mot den indre enden av den ytre trekkstang. Plasser en andre fastnøkkel på den indre trekkstang. Hold indre tie rod fortsatt, og skru mutteren for å løsne den fra den ytre trekkstang. Skru låsemutteren til den er 1/2 tomme eller fjernere fra den ytre trekkstang. Legg rust penetrerende spray eller smøremidler på gjengene bak mutteren hvis nødvendig.

3 Fjern mutteren fra tie rod slutten stud med en skralle og socket. Trekk den ytre trekkstang stikker tappen oppover og ut av styrespindelen, ved hjelp av en styreledd avtrekker. Plasser avtrekker så det skrue del berører kuleleddet stud og klørne vikle rundt styringsgruppen knoke. Stram avtrekker til tie rod slutten dukker fri for styringsgruppen knoke.

4 Skru den ytre tie rod end fra den indre tie rod slutten. Tell antall omdreininger det tar å fjerne det. Dette vil hjelpe deg i å holde justering minst nær spesifikasjonen under installasjonen.

5 Tre nye ytre tie rod slutten på den indre trekkstang nøyaktig antall omdreininger du har utført når du fjerner den gamle tie rod slutten. Sørg for at den ytre tie rod end ball stud ender opp som peker nedover.

6 Installer den ytre tie rod end ball stud nedover i styringsgruppen knoke. Dytte ballen stud enden nedover med den ene hånden, mens du vrir styringsgruppen knoke frem og tilbake med den ledige hånden, for å hjelpe installasjonen. Installer tie rod slutten mutteren på tie rod slutten stud, og trekk til mutteren til 22 fot-pounds med en 1/2-inch-drive momentnøkkel og socket. Stram mutteren ytterligere 120 grader, og kontroller at du kan se to og en halv til fire og et halvt gjengene på tappen som stikker ut fra toppen av mutteren. Hvis ikke, løsne mutteren og trekk den på nytt.

7 Plasser en fastnøkkel på den indre trekkstang og hold den i ro. Slå den ytre tie rod mutteren til den sitter godt, med en fastnøkkel. Stram mutteren til 52 fot-pounds av dreiemoment, med en momentnøkkel med et kråke fot vedlegg. Ikke anslå moment med bare en fastnøkkel.

8 Gjenta trinn 2 til 7 for å fullføre den ytre tie rod erstatning på den andre siden av Intrigue. Installer forhjulene bort på Intrigue og trekke til mutrene tettsittende, med et dekk jern. Hev bilen av bukker, og deretter fjerne tribunen fra under bilen. Senk Intrigue til bakken. Trekk til forhjuls slepe nøtter til 100 fot-pounds av dreiemoment med momentnøkkel og en hjulmutter socket.

9 Ta bilen for en profesjonell justering.

Hint

  • Fastnøkkel vedlegg for en 3/8-tommers-stasjon, styring linkage avtrekker eller 1/2-inch-drive momentnøkkel, er tilgjengelig på de fleste lokale auto deler eller jernvareforretninger.
  • Noen auto deler butikker tilbyr en låne verktøy program, som du betaler et lite depositum for å låne verktøy du sannsynligvis aldri kommer til å bruke mer enn én gang. Ved retur verktøyet, vil du motta innskudd tilbake.
  • Aldri heve et kjøretøy på ujevnt underlag eller en skråning. Dette kan føre til knekt eller bukker å kollapse plutselig.