Hvor å Endre Motorsykkel Bremser

Tidsrammen at du må endre motorsykkelens bremseklosser varierer avhengig av hvor ofte du sykler og hvor hardt du bruker bremsene. Hvis det føles som om du trenger å jobbe bremsen håndterer hardere, bør du inspisere bremseklossene og erstatte dem hvis de er slitt ned. Bremseklossene er inne i målepunktene på forhjulet, omtrent som på biler.

Bruksanvisning

1 Prop opp motorsykkelen og støtte den på sitt senter stand. Hvis du har en jobb stå for en motorsykkel, vil dette fungere, også. Hold gaffel gratis, så du kan enkelt slå forhjulet.

2 Koble boltene for bøylen med en skiftenøkkel og ta av bøylen ved å skyve dem av gaffelen hvis du kan. Noen sykler har faste målepunktene som du ikke kan fjerne.

3 Komprimere caliper stemplene ved å trykke på dem fra innsiden med en flat skrutrekker eller trestykke - å holde de gamle bremseklosser i bøylen som du gjør dette vil gi deg mer innflytelse. Kontroller bremsevæskenivået innenfor master sylinder som du komprimere stemplene for å sørge for at væsken ikke renner over.

4 Fjern alle festepinnene og støv skjold for bremseklossene med en flat skrutrekker eller umbraconøkkel. Hvis det er klemmene, bruke nebbtang for å fjerne dem ved å gripe dem på løkken slutten. Putene og deres braketten skal falle ut når alle holderne er fjernet; på faste calipers, riste dem inntil de gamle bremseklossene faller ut.

5 Rengjør innsiden av bøylen med en aerosol brems renere, spesielt i området rundt de caliper stemplene. Bruk engangshåndklær til å tørke vekk noen overdreven oppbygging at renere alene vil ikke fjerne.

6 Monter de nye bremseklosser til kalipperne, sjekke retninger for å se om du bruker nye tyster shims og brak med dem eller de opprinnelige. Unngå å berøre overflaten av puten ansikter som du setter putene inn målepunktene.

7 Plasser bøylen tilbake i samme posisjon det var opprinnelig med på gaffelen hvis du fjernet det. Fest bøylen tilbake på gaffelen beinet ved å installere låsepinnene, klipp og bolter.

8 Sett bremsene ved å pumpe dem før de føler seg fast.

Hint

  • Hvis du kan fjerne caliper, kan du se på innsiden for å sjekke pads 'slitasjeindikatorene mens de er fortsatt i bøylen for å se om de må skiftes. På faste calipers, må du fjerne putene først for å sjekke dem.
  • Hvis du fjerner bøylen, ikke la det henge ved slangen i lang tid, da dette kan skade slangen.