Hvor å Endre Ford skivebremser

Skivebremser gir nødvendig bremsekraft for et kjøretøy ved å klemme bremseklosser mot brake rotors. De caliper stemplene er tvunget stengt av bremsevæske når bremsepedalen trås. Over tid, og som et resultat av bruk, overflaten av bremseklossene vil slites tynn, slik at bremsene til å fungere ved et nivå mindre enn de ble konstruert for å operere. Endre bremseklossene ved tegn på slitasje vil gjøre det mulig bremsesystemet til å fungere skikkelig når det trengs.

Ford bremseklossene har slitasjeindikatorer som forårsaker en "tyster" når bremseklossene er slitt ned til det punktet at de må skiftes ut. Du kan ha din Ford bremser reparert av en profesjonell, eller du kan bytte de gamle pads for nye selv.

Bruksanvisning

1 Løsne lug nuts på hjulet med socket av dekket jern.

2 Løft Ford med jack. Plassere jekken under rammen av kjøretøyet, ikke en fender eller annen mindre sikker del av kjøretøyet.

3 Sted bukker under kjøretøyets ramme.

4 Fjern lug nuts og dra hjulet fra hjulboltene.

5 Drei rattet bort fra siden du arbeider på først. For den venstre bremse, vri rattet til høyre.

6 Fjern de to caliper bolter med 7-millimeter unbrakonøkkel. Bøylen strekker rotoren. Caliper boltene er på høyre side av den venstre bremse; venstre side av den høyre bremse.

7 Åpne bremsevæske lufteventilen med 10-millimeter fastnøkkel. Ventilen er plassert nær den øvre del av de to kaliber bolter. To fulle omdreininger vil nok åpne ventilen. Plasser et drypp panne under bremsen.

8 Fjern de to bremseklosser festet til caliper sider. Bruk en flat skrutrekker til å lirke metallklipsene på baksiden av putene unna caliper.

9 Plasser C-klemmen over caliper stempel og ytterkanten av bøylen. Skru C-klemme for å presse stempelet mot siden av bøylen. Stempelet er den gummibelagte ring som strekker seg fra innsiden av bøylen.

10 Påfør brems fett på det området av caliper stempel nå sitter i flukt med den siden av bøylen.

11 Smekk på de nye bremseklosser på hver side av bøylen. De tynne metallklips vil koble til sidene av bøylen for hånd.

12 Returner caliper til rotoren. Bytt ut caliper bolter med unbrakonøkkelen. Lukk bremsevæske lufteventilen med 10-millimeter fastnøkkel.

1. 3 Drei rattet slik at hjulet peker fremover. Plasser hjulet på hjulboltene. Skru på lug nuts for hånd.

14 Fjern jack står og senke Ford til bakken. Bruk dekk jern for å trekke til mutrene.

15 Trykk bremsepedalen gjentatte ganger. Etter å ha trykket på pedalen tre ganger, vil den væske som ble fortrengt ved å åpne lufteventilen og klemme tilbake stempelet returneres til bøylen.

Hint

  • Den første depresjon av bremsepedalen følgende puten erstatning vil gi litt motstand. Etter fortsatte depresjoner, vil pedalen respons normaliseres.