Hvor å Endre bremseskoene på en 2001 Ford Focus ZX3

Hvor å Endre bremseskoene på en 2001 Ford Focus ZX3


Bremsesko presse ut mot bremsetrommelen å bremse 2001 Ford Focus ZX3 til å stoppe opp når du tråkker på bremsepedalen. Som sko og trommer kontakt med hverandre, de begge slites ned, men skoene slites ned på en mye raskere hastighet. Når bremseklossene slites siste 3 mm, bør du erstatte dem umiddelbart, slik at de skjønner & rsquo; t skade brems trommer. Alle med grunnleggende automatisk reparasjon erfaring kan endre bremseklossene på en 2001 Ford Focus ZX3 i ca to timer.

Bruksanvisning

1 Plasser bremseklosser foran og bak forhjulene for å hindre at Focus ruller. Løsne de bakre hjulmuttere, ved hjelp av lug skiftenøkkel.

2 Løft den bakre enden med jack og senk den på bukker som er lagt inn under de bakre jekkpunktene på begge sider. Ta av bakhjulene og slepe nøtter for hånd.

3 Plasser rulle fat under høyre bakre bremsetrommelen og spray brems renere i mellom bremsetrommelen og backing plate, bruker halm som følger med bremserens for å fjerne bygget opp bremsestøv.

4 Trekk bremsetrommelen fra navet for hånd. Hvis trommelen ikke vil bevege seg, treffer trommelen ansikt med de døde blåse hammeren omtrent en tomme over midten av trommelen ansiktet. Roter trommelen og slå den på nytt, 1 tomme ovenfor sentrum. Gjenta dette til du kan dra trommelen fra navet for hånd.

5 Trekk fjærene av bremseskoene, ved hjelp av mekaniker & # 039; s hakke. Trekk bremse skoene bakplaten for hånd og sette inn nye sko i deres sted. Fest fjærene til de nye skoene i motsatt av hvordan du fjernet dem fra de gamle.

6 Skyv bremsetrommelen over nye sko og deretter flytte stjernen adjuster mot klokken til bremseklossene er justert & frac14; -tommers av bremsetrommelen.

7 Gjenta trinn tre til seks på venstre bakbremsen montering og deretter installere hjulene og hjulmuttere for hånd.

8 Senk Focus av bukker med jekken. Trekk til hjulmutrene til 85 ft.-lbs., Ved hjelp av lug skiftenøkkel. Flytt bremseklosser fra forhjulene før kjøring.

Hint

  • Vurdere å ha trommer maskinert eller skiftes ut i løpet av bremseskoen erstatning. Mens det & # 039; s ikke er absolutt nødvendig, det forlenger levetiden på nye bremsesko og vil gi bedre bremseytelse for ZX3.