Hvor å Endre Bremser på en 2002 Ford Focus

Gjør regelmessig vedlikehold på en bil består av mer enn bare et oljeskift? Bremsene er det viktigste sikkerhetsfunksjon på en bil, og bør ikke bli oversett. Hvis du hører sliping eller angiveri kommer fra bremsene når du kjører, er det på tide å endre dem. Bremseklossene er et enkelt vedlikehold reparasjon som kan gjøres rett i din egen oppkjørsel på mindre enn en time. Sørg for å kjøpe de riktige pads for en 2002 Ford Focus.

Bruksanvisning

1 Sett bilen i park og nødbremsen på. Bilen skal ikke kjøres.

2 Plasser jekken under bilen, slik at løftehodet er plassert i det angitte Heis området. Jekk bilen opp slik at noe av vekten ligger på dekket, og noen vekt er på jekken. Løsne lug nuts med et dekk jern. Jack bilen helt opp slik at dekket er av bakken og ta slepe nøtter helt. Ta dekket av og plasser den slik at halvparten pinner under bilen og en halv stikker ut fra under bilen. Hvis jack mislykkes, vil dekk stoppe bilen fra å falle helt ned til bakken.

3 Bruk en fastnøkkel til å løsne og fjerne den øverste bolten på bøylen. Trekk tilbake på bøylen slik at den svinger vekk fra rotoren. Ta ut de gamle bremseklossene fra caliper.

4 Plasser en C-klemmen på caliper slik at når du strammer klemmen, vil bremsestempelet skyves tilbake inn i caliper; Dette reduserer behovet for å enten tømme caliper eller blø bremsene når du er ferdig. C-klemmen bør være stor nok, slik at den ene ende av klemmen vil hvile på baksiden av bøylen, mens den andre enden vil skyve på bremsestempelet.

5 Clip de nye bremseklossene på bøylen. Elektrodene er fremstilt slik at de bare kan festes til bøylen på riktig måte; du kan ikke gjøre en feil. Sving caliper med bremseklossene er festet tilbake over rotoren. Sett den øverste bolten og stram den med en skiftenøkkel eller pipenøkkel.

6 Sett hjulet tilbake på navet og stramme hjulmutterne. Til slutt, senk bilen tilbake til bakken, og sørg for at hjulmutrene er strammet helt.

Hint

  • Etter at bremsene er gjennomført på begge sider, og bilen er tilbake på bakken, trykk på bremsene mens bilen er slått av, slik at caliper stemplene presse bremseklossene mot rotorene.
  • Ikke bruk dekk jack som følger med reservehjul på en bil. Disse kontaktene er ikke laget for vedlikehold bruker; de er designet for akutt bruker only.Make sikker på å jobbe i et godt opplyst område der andre bilister kan se deg.