Hvor å Endre Brake Sko på en Ford Focus

Hvor å Endre Brake Sko på en Ford Focus


Bakbremsene på en Ford Focus er kalt "trommelbremser", som skiller seg fra forhjulene (kalt "skivebremser"). Den bremsekloss, kalt en "sko", sitter inne i en "tromme". Når du trykker på bremsepedalen, hydraulisk trykk presser skoen mot innsiden av trommelen, og hjelper deg til å bremse ned. Etter hvert vil skoen bli slitt ned gjennom konstant friksjon forårsaket av bremsing. Når bremseskoen materialet er mindre enn 1/8 tommers tykke, må du skifte ut skoene.

Bruksanvisning

1 Bryt lug nuts løs på bakhjulene. Du er rett og slett prøver å gjøre det lettere å løsne mutrene når bilen står på bakken (og hjulene kan spinne fritt), slik at du ikke ønsker å faktisk løsne lug nuts til det punktet hvor bilen kan bli ustabil eller hjul er i fare for å komme ut under vekten av bilen.

2 Sett bilen i første gir, hvis fokus er en 5-trinns (det skal være i parken hvis det er en automatisk). Sett bilens nødbremsen på.

3 Jekk opp bilen ved hjelp av bakre jack punkt på Focus. det bør være i midten av bilen under stammen området.

4 Plasser to bukker, en på hver side, under klype sveiser i baksiden av kjøretøyet. De bør være plassert på siden av bilen i den bakre del av kjøretøyet. Alternativt kan du plassere bukker under rammen av bilen. Senk bilen på bukker og sjekke bilen for å sørge for at den er stabil.

5 Fortsett å løsne lug nuts og fjerne hjul / dekk fra bilen.

6 Fjern de fire 13 mm bolter som holder spindelen på. Deretter kan du ta trommelen av. Avhengig av hvor gammel bilen er, kan det hende du trenger å treffe trommelen for at det å gå av. For å gjøre dette riktig, ta en standard metall hammer, og traff siden av trommelen hele veien rundt. Du prøver å banke rust / korrosjon av av trommelen (som holder trommelen på plass), slik at det er gratis å gå av.

7 Bruk av bremsen våren verktøy, forsiktig fjerne returfjær for hver av bremseskoene (markert med gult).

8 Hold baksiden av låsepinnene og plasser bremseskoen fjerning verktøyet over festeklips (markert med rødt). Trykk på "i" og vri verktøyet mot klokken. Dette vil fjerne våren og holderen. Bremseskoene (uthevet i grønt) skal komme rett ut på dette punktet.

9 Plasser de nye skoene på bremsetrommelen og reversere prosessen du brukte for å fjerne dem i trinn 8 og feste returfjær.

10 Sett den ytre delen av trommelen tilbake på og erstatte de fire boltene og spindel du fjernet i trinn 6.

11 Sett hjul / dekk igjen, og stram lug nuts. Bruke lug mutter skiftenøkkel begynne å stramme mutrene slik at hjulet / dekket sit fast mot bremsetrommelen, men ikke skru dem helt. Vær sikker på at du strammer slepe nøtter i et kryss og tvers mønster. For eksempel stramme en mutter og skru mutteren på motsatt side av det.

12 Senk bilen tilbake til bakken. Trekk til hjulmutrene til 100 fot lb bruker samme kryss og tvers mønster du brukte når du strammer mutterne i utgangspunktet. Før du kjører bort, sjekke bremsene ved å pumpe dem et par ganger for å sikre at normal bremsetrykket blir brukt av systemet.

Hint

  • Ikke jekke opp på stammen eller gasstanken, som du kan briste tanken eller sette et hull i car.Do ikke plassere bukker under kroppen av bilen under gasstanken, eller under bagasjerommet området. De eneste sikre områder for å sette bukker er under selve rammen eller klype sveiser.