Hvor Å Endre blinklys på en 2002 Ford Focus

Blinklys på 2002 Ford Focus bruke en 3157 dual lyspære som ligger i frontlys forsamlingen, bare innenbords av frontlys pære. Inspiser lysene ofte for å sikre at de fungerer, og hvis de ikke er det, endre pære med en gang. Riktig funksjon av alle lysene gjør bilen tryggere for deg å kjøre og tryggere for de rundt deg. Erstatning pærer er tilgjengelig fra alle auto deler butikken eller gjennom Ford forhandler.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Focus og støtte det med propellen stang. Finn frontlys forsamlingen og pære kontaktene på baksiden av det. Blinklys pære ligger innenbords av frontlys pære og på samme høyde i huset.

2 Ta tak i pære socket fra baksiden og roter den mot klokken. Trekk kontakten og lyspæren rett ut av forsamlingen og trekk pæren rett ut av kontakten. Kast den gamle lyspæren.

3 Plasser en liten mengde av dielektrisk fett i pære socket. Sett den nye 3157 pære til pære kontakten og trykk det inn til seter. Fettet bidrar til å beskytte kontakt på pære og i sokkelen mot fuktighet og korrosjon.

4 Sett pære og pære socket på baksiden av frontlys forsamlingen. Snu pære socket med klokken for å låse den på plass. Gjenta prosessen for den andre pæren hvis du endrer det også. Lukk hetten når du er ferdig.