Hvor å Endre Bilhøyttalere

Så kan bilens høyttalere bruke erstatter. Det er mange fordeler med å nye, høye kvalitet høyttalere. Nye høyttalere vil gi en bedre lydkvalitet og være i stand til å tåle et høyere lydnivå. Hvis du velger å installere høyttalerne selv, sørg for at du er forberedt ved å ha alle materialer hendig, og ved å lese eventuelle advarsler knyttet til denne type prosjekt.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på en jevn og åpen parkeringsplass.

2 Begynne å fjerne den indre dørpanelet ved å fjerne de synlige skruer i dørpanelet. Noen biler kan ha snaps rundt kanten av dørpanelet. Du kan velge å bruke et panel popper å hjelpe til med fjerning av panelet. Hvis du ikke har dette, kan du bruke en lirke bar fra 6 til 8 inches. Det er vanligvis en plastfilm på innsiden av panelet. Skyv dette rundt om nødvendig for å hjelpe deg med å fjerne panelet.

3 Grab løs panel og arbeide det ut av døren. Det kan være ledninger man har å koble hvert som de blir synlige. For å gjøre dette, kan det være et klipp eller knapp du skal trykke for å koble ledningene fra døren. Etter dette, bør det indre dørpanelet være gratis.

4 Fjern skruene som holder i høyttaleren ved hjelp av en skrutrekker.

5 Hold høyttaleren av rammen eller kjeglen og dra det forsiktig ut nok til å se de ledningene som kobler den til døren.

6 Koble ledningene enten ved å trykke på en knapp eller klipp.

7 Prep ledningene til den nye høyttaleren ved å ta to stykker av kort wire og feste de kvinnelige spade terminaler til hver ledning på den ene enden. De andre ender av ledningene vil gå inn i ledningen trykk, som er plassert over en av trådene i høyttaleren selen av bilen. Crimp ledningen springen med tang.

8 Plugg den kvinnelige spade terminalen av positive sele ledningen inn i den positive ledningen i høyttaleren. Gjør det samme for det negative.

9 Plasser høyttaleren inn døren og skru på igjen med en skrutrekker. Hvis ville være en god idé å slå på bilen og teste høyttaleren, før du setter dørpanelet igjen.

10 Sett på indre dørpanelet. Bytt ut alle skruene og sørg for at panelet er klikket på plass.

Hint

  • Hold butikk rags i nærheten for å unngå å få bilen møbeltrekk skitne.
  • Aldri kuttet ledninger eller harnesses.Always koble den positive ledningen på batteriet terminalen før du arbeider på en bilens elektriske system.Check produsentens guide før du kobler fra, som noen biler har en anti-tyveri device.Do ikke tvinge dørpanelene å gå av.