Hvilken type Freon Må jeg bruke i F-150?

Hvilken type Freon Må jeg bruke i F-150?


Ved å utføre de riktige vedlikeholdsprosedyrer, kan du få den lengste levetid og best mulig opplevelse ut av lastebilen. Bytte freon i lastebilen er en viktig del av bilens vedlikehold, så det kan hindre ekstremt dyre reparasjoner på svært liten kostnad.

Type Freon

Late-modell Ford F-150s bruker R-134a freon for sine air condition-anlegg. Biler begynte å bruke R-134a for å erstatte R-12 i begynnelsen av 1990. R-12 ble erstattet på grunn av det faktum at det var svært skadelig for ozon, og R-134a har blitt en mye mer økonomisk alternativ vennlig.

riktig Fylling

Pass på å følge de riktige trinnene for å legge til kjøle til F-150, som legger for mye eller for lite kan forårsake alvorlig skade på a / c system og kan skade a / c clutch eller kompressor. Slike skader kan koste hundrevis av dollar for å reparere og kan bety å være uten din lastebil for noen tid. Hvis du må gjøre det selv, at du kjøper en boks med kjølemiddel som kommer med et mål, eller få et mål med det.

Trykk

Når du legger freon til F-150, er det viktigste å huske på at mengden av freon i systemet er ikke det som gjør luften blåse kaldt, men heller systemtrykket. Legge for mye freon vil ikke gjøre systemet blåse kaldere, og legge mindre vil ikke senke temperaturen. Å ha for mye eller for lite freon faktisk kan forhindre at a / c clutch fra å delta.

lekkasjer

Ofte er årsaken til lav Freon nivåer i din lastebil kan være på grunn av en lekkasje i en / c system. Det er sterkt anbefalt at før du legger freon, får du de riktige materialer for å teste systemet for lekkasjer. Hvis det er lekkasjer, vil legge freon gjøre noe godt for systemet ditt, og du kan fortsatt føre til skade dersom lekkasjene ikke er løst. Mangel på fuktighet og "ozon" i systemet er avgjørende for din a / c-systemet kjører riktig.